ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι "γρήγορες" τριάρες του Παναθηναϊκού

Οι "γρήγορες" τριάρες του Παναθηναϊκού
Νάνο Ατζαγκούν INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε τρία γκολ μέσα σε 19 λεπτά εναντίον του Λεβαδειακού. Διαβάστε πότε "καθάρισαν" ξανά τόσο νωρίς παιχνίδι οι πράσινοι (VIDEOS).

Παίζοντας με... "δαιμονισμένο" ρυθμό κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 3-0 τον Λεβαδειακό στην Λεωφόρο πετυχαίνοντας και τα τρία τέρματα του στα πρώτα 19 λεπτά της αναμέτρησης!

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ο Νάνο, ο οποίος πέτυχε το πρώτο γκολ του "τριφυλλιού" και στη συνέχεια έφτιαξε το καταπληκτικό τέρμα του Νίκου Καρέλη.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Παναθηναϊκός "καθαρίζει" από τόσο νωρίς παιχνίδι για το πρωτάθλημα, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν το συνηθίζει αρκετά τουλάχιστον τις τελευταίες δέκα σεζόν που ψαξαμε.

Άλλες δυο φορές

Πότε ήταν η προηγούμενη φορά που οι πράσινοι πέτυχαν τρία γκολ στα πρώτα 25 λεπτά του αγώνα; Την περσινή περίοδο. Ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε τον Εργοτέλη στην Λεωφόρο και όχι μόνο τον κέρδισε με 5-0, αλλά πέτυχε όλα του τα τέρματα στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Μπεργκ έκανε χατ-τρικ στην αναμέτρηση, με το 3-0 να γίνεται στο 15ο λεπτό και το 4-0 στο 23'!

Ο αγώνας : 11/01/2015 Παναθηναϊκός - Εργοτέλης 5-0 ( Κλώναρίδης 8', Μπεργκ 12', 15', 42', Ταυλαρίδης 23')

Επόμενο "θύμα" η ΑΕΚ

Η αμέσως προηγούμενη φορά που οι πράσινοι προηγήθηκαν με 3-0 σε παιχνίδι αρκετά νωρίς ήταν τη σεζόν 2006-2007 και η αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 4-1 την Ένωση, με τα τρία πρώτα γκολ να μπαίνουν μέχρι και το 24ο λεπτό του αγώνα. Οι πράσινοι πέτυχαν ένα ακόμα τέρμα στο 66ο λεπτό, για να βάλει και το γκολ της τιμής η ΑΕΚ στο 89'.

Ο αγώνας : 23/10/2006 ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 1-4 ( Καπετάνος 89' -- Γκούμας 3', Νίνης 8', Σαλπιγγίδης 24', Ίβανσιτς 66' )

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ