ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι ευχές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον Γιώργο Δώνη

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης κλείνει το 49ο έτος της ηλικίας του και η πράσινη ΠΑΕ του ευχήθηκε μέσω των λογαριασμών της στα social media.

Ο Γιώργος Δώνης έχει γεννηθεί σαν και σήμερα το 1969 και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θέλησε να του ευχηθεί μέσω των λογαριασμών της στα social media.

Μάλιστα όπως τόνισε στο ευχετήριο μήνυμα της ο Δώνης γιορτάζει τα φετινά του γενέθλια με πλατύ χαμόγελο λόγω της πορείας του Παναθηναϊκού και του αήττητου σερί των τρομερών παιδιών του.

Το μήνυμα ανέφερε:

"Χρόνια πολλά στον προπονητή του Παναθηναϊκού, Γιώργο Δώνη. Ο κόουτς της ομάδας μας "κλείνει" σήμερα τα 49 χρόνια και τα γιορτάζει με πλατύ χαμόγελο!

Γεννήθηκε στην πόλη Χερμπορνζελμπαχ της Γερμανίας. Ως ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από την Ακαδημία του Παναθηναϊκού και μετά από σύντομο διάστημα δανεισμών, φόρεσε τη φανέλα με το Τριφύλλι. Με αυτή μεγαλούργησε σε Ελλάδα και Ευρώπη, κερδίζοντας λόγω της ταχύτητας του το παρατσούκλι "το τρένο". Έπαιξε επίσης στην αγγλική Μπλακμπερν, στη Σέφιλντ Γιουναιτεντ, στη Χάντερσφιλντ και στην ΑΕΚ.

Προπονητικά έκανε την αρχή στον Ηλυσιακό, ανέβασε την ΑΕΛ Α' Εθνική, χαρίζοντας της Κύπελλο Ελλάδας και ευρωπαϊκή συμμετοχή και συνέχισε σε ΑΕΚ, Ατρόμητο και ΠΑΟΚ. Την τελευταία πενταετία δούλεψε στην Κύπρο με το ΑΠΟΕΛ, στη Σαουδική Αραβία και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Πολύχρονος και πάντα επιτυχίες"!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ