ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι επιλογές του Ουζουνίδη για την Τούμπα

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έχει καταλήξει για όλους τους βασικούς του Παναθηναϊκού για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Με την ενσωμάτωση των Δημήτρη Κουρμπέλη και Ουσμάν Κουλιμπαλί στις προπονήσεις, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει περισσότερες επιλογές για το κυριακάτικο (10/12) παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ. Επίσης, σε σύγκριση με τα προηγούμενα ματς, θα αγωνιστούν οι Ροντρίγκο Μολέντο και Λούκας Βιγιαφάνιες, δυναμώνοντας την ενδεκάδα.

Ο Ουζουνίδης αναμένεται να διατηρήσει το 4-2-3-1 και προβληματίζεται για τη στελέχωση της μεσοεπιθετικής γραμμής. Διότι στα μετόπισθεν, τα... κουκιά μοιάζουν μετρημένα.

Ο Διούδης θα αρχίσει στην εστία, οι Μολέντο και Κουτρουμπής θα παίξουν στο κέντρο της άμυνας, ο Κολοβέτσιος στο δεξιό άκρο και ο Χουλτ στο αριστερό. Στη μεσαία γραμμή, οι Κουρμπέλης και Λουντ θα συνθέσουν το δίδυμο των αμυντικών χαφ και Χίλιεμαρκ θα τους πλαισιώσει στην τριάδα.

Επιθετικά, ο Βιγιαφάνιες θα είναι ο δεξιός χαφ, ο Καμπέσας ο αριστερός και ο Μολίνς θα αποτελέσει τον μοναδικό προωθημένο. Ο Άλτμαν διεκδικεί μία θέση από τους δύο τελευταίους, αφού βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Σε μία πιο συντηρητική παραλλαγή του συστήματος, ο Ρέις θα άρχιζε ως δεύτερος αμυντικός χαφ και ο Λουντ θα έπαιρνε μετάθεση στο αριστερό άκρο, αντί του Καμπέσας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ