ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι επιλογές για το δεξί άκρο της άμυνας του Παναθηναϊκού

Οι επιλογές για το δεξί άκρο της άμυνας του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Ο τραυματισμός του Γενς Βέμερ δημιουργεί "πονοκέφαλο" στον Αντρέα Στραματσόνι αναφορικά με τον δεξιό μπακ του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και το Sport24.gr παρουσιάζει τους τέσσερις υποψήφιους.

Οι τέσσερις της άμυνας είχαν "κλειδώσει" στα πλάνα του Αντρέα Στραματσόνι για το ντέρμπι (21/11) των αιωνίων αντιπάλων και ο Ιταλός προπονητής είχε αφιερωθεί στις επιλογές του για τους μεσοεπιθετικούς. Ωστόσο, η τύχη (αν και όχι μόνο αυτή...) αποφάσισε διαφορετικά και ο Γερμανός αμυντικός τέθηκε νοκ άουτ για το σαββατιάτικο παιχνίδι!

Ο Στραματσόνι καλείται να επανεξετάσει τους παίκτες τους οποίους έχει στη διάθεση του και να αρχίσει αυτόν ο οποίος του... γεμίζει περισσότερο το μάτι, μετά από λίγες ημέρες προπονήσεων στο "Γεώργιος Καλαφάτης". Θεωρητικά, υπάρχουν τέσσερις λύσεις για το δεξί άκρο της άμυνας, από την προφανή μέχρι την πιο extreme.

Εν αρχή, ην ο Νίκος Μαρινάκης! Ο νεαρός δεξιός αμυντικός ήταν βασικός στα ματς με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, έχοντας καλές και κακές στιγμές. Είχε κερδίσει τη θέση μέχρι την παραίτηση του Γιάννη Αναστασίου και θεωρητικά, έχει τον πρώτο λόγο για την ενδεκάδα.

Έπειτα, έπεται ο τρίτος στην... ιεραρχία της θέσης, ο Χρήστος Μπούρμπος. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής δεν υπολογιζόταν από τον Αναστασίου και κανένας δεν μπορεί να προδικάσει εάν αυτές τις ημέρες έχει πείσει τον Στραματσόνι για τις ικανότητες του ή θα διατηρηθεί μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.

Κατόπιν, ακολουθούν οι υπηρεσιακές λύσεις, με τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο στην κορυφή της λίστας. Ο "Τριάντα" έπαιξε και φέτος στη θέση και το ερωτηματικό είναι η άποψη που σχημάτισε ο Στραματσόνι, παρακολουθώντας εκείνο το παιχνίδι. Εάν ήταν καλή, θα το δούμε στις δοκιμές της προπόνησης...

Άλλη μία υπηρεσιακή λύση είναι ο Κάρλος Ζέκα. Σαφέστατα, μπορεί να αποτελέσει έναν αξιόπιστο αμυντικό και να περιορίσει τον αντίπαλο εξτρέμ, αλλά το ζήτημα που τίθεται είναι εάν αξίζει το ρίσκο της μετάθεσης του από τη μεσαία γραμμή, σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι. Μάλλον, όχι...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ