ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι Έλληνες εκδρομείς στο κέντρο του Άμστερνταμ

Οι Έλληνες εκδρομείς στο κέντρο του Άμστερνταμ

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού συγκεντρώνονται στην πλατεία De Dam για να μεταβούν οργανωμένα στο Amsterdam Arena. Περισσότεροι από 40.000 θεατές στις εξέδρες. (PICS + VIDEO)

Δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί ότι εδώ και δύο ημέρες το Άμστερνταμ έχει γεμίσει από Έλληνες εκδρομείς, οι οποίοι έχουν ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Ολλανδίας για να παρακολουθήσουν το ματς του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ.

Η μετάβαση τους στο Amsterdam Arena θα πραγματοποιηθεί οργανωμένα και μετά τις 15:00, τοπική ώρα (16:00, ώρα Ελλάδας) έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται στην πλατεία De Dam.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις, περίπου 5.000 οπαδοί του Τριφυλλιού θα βρεθούν στις εξέδρες, με τους 3.300 στη θύρα που προορίζεται για τον Παναθηναϊκό και τους υπόλοιπους διάσπαρτους.

Όσον αφορά την προπώληση στους φίλους του Άγιαξ, η διοίκηση ενημέρωσε πως έχουν διατεθεί 40.000 εισιτήρια και απομένουν πολλά απούλητα, που θα διατεθούν μέσω εκδοτηρίων περιμετρικά του γηπέδου.

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού μαζεύτηκαν από νωρίς το μεσημέρι και στη συνέχεια θα μεταβούν όλοι μαζί με το μετρό στο γήπεδο. Όλα αυτά υπό την παρακολούθηση των αστυνομικών δυνάμεων οι οποίες ήταν ιδιαίτερα αυστηρές σε θέματα κατανάλωσης αλκοόλ.

Δείτε εικόνες από τη συγκέντρωση των οπαδών του Παναθηναϊκού πριν τη μετάβαση στο Amsterdam Arena:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ