ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού που συζητούν με τον Θεοδωρόπουλο

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EYROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EYROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Λίγο μετά τις 2μ.μ. σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας ξεκίνησε η συνάντηση του Σπύρου Θεοδωρόπουλου με αντιπροσωπεία παλαίμαχων του Παναθηναϊκού για να τους αναλύσει το πλάνο τους.

Στην αίθουσα "Θάλεια" του ξενοδοχείου Hilton ξεκίνησε δέκα λεπτά μετά τις 2 το μεσημέρι η συνάντηση του Σπύρου Θεοδωρόπουλου με τους παλαίμαχους του Παναθηναϊκού.

Από πλευράς παλαίμαχων του Παναθηναϊκού στη συνάντηση βρέθηκαν οι Αντωνιάδης, Δομάζος, Καμάρας, Οικονομόπουλος, Καρούλιας, Ροκίδης, Θεοφάνης και τελευταίος έφτασε ο Βασίλης Κωνσταντίνου με την διπλή ιδιότητα, αυτή του προέδρου της πράσινης ΠΑΕ και αυτή του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή των πράσινων.

Η συνάντηση είναι κλειστή για τους δημοσιογράφους προκειμένου ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος να αναλύσει το πλάνο του στους παλαίμαχους του Παναθηναϊκού και δεν αποκλείεται μετά να υπάρξει κάποια επίσημη ενημέρωση για το τι ειπώθηκε πίσω από τις κλειστές πόρτες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ