ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι εξελίξεις έχουν θορυβήσει τους παίκτες

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού παρακολουθούν τα τεκταινόμενα και αναμένουν την έναρξη της προετοιμασίας για να διαπιστώσουν τι θα συναντήσουν. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Έξι ημέρες πριν από την πρώτη συγκέντρωση (26/6) των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν, το κλίμα που διαμορφώνεται απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί ιδανικό. Η καθημερινή συζήτηση για την έλλειψη ρευστότητας, οι καθυστερήσεις και η επιθυμία πολλών να αποχωρήσουν, δεν δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες στα αποδυτήρια.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του έχουν καθημερινή επικοινωνία με πολλούς παίκτες και προσπαθούν να τους καθησυχάσουν. Ωστόσο, είναι αμφίβολο τι μπορούν να καταφέρουν, όσο παρατείνεται η αβεβαιότητα στο ιδιοκτησιακό και στο οικονομικό καθεστώς.

Η ανησυχία σε όλους τους ποδοσφαιριστές είναι δεδομένη και πιθανότατα θα συνεχιστεί, μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στις πληρωμές. Κάτι που εξαρτάται από τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος με τις ενέργειες του μέχρι τώρα δεν πείθει ότι αγχώνεται ιδιαιτέρως με την... εικόνα διάλυσης που εμφανίζει ο Παναθηναϊκός.

Όταν ο Μπεργκ εγκαταλείπει το... καράβι, ο Μολέντο "φωνάζει" ότι θέλει να γυρίσει στη Βραζιλία και ο Γουακάσο καταγγέλλει ότι ο Παναθηναϊκός δεν του πλήρωνε το νοίκι, τότε αντιλαμβάνονται όλοι τι συμβαίνει στα αποδυτήρια... Διότι, οι παίκτες μιλούν μεταξύ τους, ακόμα και αν αυτές τις μέρες δεν βρίσκονται στην Αθήνα και σχολιάζουν τα τεκταινόμενα, νιώθοντας ανησυχία.

Περαιτέρω, προς το παρόν η διοίκηση δεν έχει ενημέρωση από κάποιον ποδοσφαιριστή ότι προτίθεται να καταθέσει προσφυγή. Διότι, της κατάθεσης προηγείται η ειδοποίηση στην ομάδα ένα δεκαήμερο πριν, προκειμένου να τις δοθεί ο χρόνος να τακτοποιήσει τις οφειλές της.

Η έλλειψη εμπιστοσύνης των ποδοσφαιριστών προς την ΠΑΕ στην παρούσα φάση είναι δεδομένη και θα χρειαστεί κόπος και συνέπεια για να ανακτηθεί. Το έργο των Λυμπερόπουλου και Ουζουνίδη δεν θα αρχίσει όπως θα ήθελαν και μένει να φανεί η δική του αντίδραση στις εξελίξεις...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ