ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι εκκρεμότητες του Παναθηναϊκού με "μεγάλες" οφειλές

Οι εκκρεμότητες του Παναθηναϊκού με "μεγάλες" οφειλές
Αλαφούζος EUROKINISSI

Οι ανοιχτές υποθέσεις είναι πολλές για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και θα χρειαστεί χρόνος και χρήμα μέχρι να διευθετηθούν όλες.

H διοίκηση του Παναθηναϊκού συνεννοείται με τους Λαουτάρο Ρινάλντι και Νούνο Ρέις, προκειμένου να διακανονίσει τις οφειλές απέναντι τους, αλλά απέχει πολύ από το να ξεμπερδέψει... Διότι υπάρχουν εκκρεμότητες και με άλλους ποδοσφαιριστές, με τους οποίους δεν έχει βρει σημείο επαφής.

Ο Εσέκιελ Γκονζάλες διεκδικεί περίπου 800.000 ευρώ αφού εδώ και αρκετούς μήνες δεν λαμβάνει χρήματα στο πλαίσιο του διακανονισμού του, ενώ περισσότερα από 500.000 ευρώ απαιτεί και ο Σέρχιο Σάντσεθ. Η ΠΑΕ προσπαθεί να καταλήξει σε συμβιβασμό με τους δύο ποδοσφαιριστές, αλλά μέχρι τώρα αυτό δεν έχει καταστεί εφικτό.

Επίσης, δεν λείπουν τα χρωστούμενα στους προπονητές... Ο Αντρέα Στραματσόνι και το επιτελείο του έχουν να λάβουν περίπου 500.000 ευρώ, αλλά δεν έχουν καταθέσει προσφυγές γιατί έχουν προσωπική επικοινωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο. Αντίστοιχα, ο Γιάννης Αναστασίου και οι συνεργάτες του περιμένουν πάνω από 200.000 ευρώ, έχοντας στείλει ειδοποιήσεις για να πληρωθούν.

Φυσικά, υπάρχουν και άλλες ανοιχτές υποθέσεις αλλά πρόκειται για μικρότερα ποσά. Αυτά δεν ανησυχούν τους ιθύνοντες του "Τριφυλλιού", αφού βρίσκουν λύσεις στις λιγότερο σημαντικές περιπτώσεις. Κάτι που ομολογούν και δικηγόροι των παικτών, τονίζοντας ότι πλέον η ΠΑΕ αποπληρώνει τις υποχρεώσεις της, έστω και με αργούς ρυθμούς.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ