ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι διοικούντες επικοινώνησαν με τον Αλαφούζο

Οι διοικούντες επικοινώνησαν με τον Αλαφούζο
Αλαφούζος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού περιμένουν την εξόφληση του Οκτώβρη και η διοίκηση ζήτησε τη συνδρομή του Γιάννη Αλαφούζου.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού περιμένουν να εξοφληθούν τη δόση του Οκτωβρίου και με βάση τη δέσμευση του Βασίλη Κωνσταντίνου στην επίσκεψη του στο «Γεώργιος Καλαφάτης» στις 9 Φεβρουαρίου, αυτό θα συμβεί ως τα τέλη Φεβρουαρίου.

Όμως, ο μήνας διανύει την 23η μέρα του και μέχρι τώρα, οι παίκτες δεν έχουν νεότερη ενημέρωση. Η Αλ Αΐν δεν έχει δώσει τα προβλεπόμενα χρήματα στο πλαίσιο της μεταγραφής του Μπεργκ, με τα οποία η διοίκηση σκόπευε να αποπληρώσει τα χρωστούμενα, οπότε η μοναδική «πηγή» χρηματοδότησης είναι ο Γιάννης Αλαφούζος. Άλλωστε, ο Κωνσταντίνου είχε τονίσει πως η εναλλακτική για την Αλ Αΐν είναι η συνδρομή του εφοπλιστή.

Από εκεί και πέρα, προκειμένου οι διοικούντες να έχουν μία εικόνα για τις προθέσεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, επικοινώνησαν μαζί του την Πέμπτη (22/2). Το περιεχόμενο της συνομιλίας δεν είναι γνωστό, αλλά από τη διοίκηση εκφράζεται η αισιοδοξία ότι οι πληρωμές θα πραγματοποιηθούν στις επόμενες ημέρες.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ

Η μετακόμιση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε νέο χώρο θα ολοκληρωθεί σήμερα (23/2). Ήδη, από την Πέμπτη (22/2) μεταφέρθηκε ο περισσότερος εξοπλισμός από τα παλαιά γραφεία και απομένει η μεταφορά μερικών αντικειμένων. Όσα πράγματα δεν χρειάζονται έχουν αποθηκευτεί σε αποθήκη της Green Team, για μεταγενέστερη χρήση. Οι εργαζόμενοι και η διοίκηση θα μπουν στα γραφεία από τη Δευτέρα (26/2).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ