ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι διαψεύσεις ονομάτων και η προοπτική ενίσχυσης του Παναθηναϊκού

Οι διαψεύσεις ονομάτων και η προοπτική ενίσχυσης του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Από τον Παναθηναϊκό ξεκαθαρίζουν ότι δεν έχουν διαπραγματευτεί με ποδοσφαιριστές εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, όμως το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ για τις προθέσεις του Τριφυλλιού.

Έστω και σε περιορισμένη έκταση λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, η μεταγραφολογία έχει εμφανιστεί στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Ένας αμυντικός, ο Γκανέζος Μαρκ Ασίγκμπα, δύο δεξιοί μπακ, ο Ιταλός Μάρκο Μότα και ο Δανός Χένρικ Ντάλσγκααρντ, ένας χαφ, ο Βέλγος Γκάμπι Μουντιγκάγκι και ένας επιθετικός, ο Γάλλος Γιαν Μολό, έχουν γραφτεί στον ηλεκτρονικό και στον έντυπο Τύπο των τελευταίων ημερών.

Από την ΠΑΕ καταβάλλουν προσπάθειες για να περιοριστεί η συζήτηση για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου του 2016, διαψεύδοντας ότι έχουν διεξαχθεί διαπραγματεύσεις με τους τέσσερις προαναφερόμενους παίκτες ή με οποιονδήποτε άλλον. Αυτό που τονίζουν είναι ότι δεν υπάρχει καμία μεταγραφική λίστα προς το παρόν και εκφράζουν εμπιστοσύνη στο ρόστερ.

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό που αναφέρονται στον Μάρκους Μπεργκ και στον Νίκο Καρέλη, από τη διοίκηση υποστηρίζουν ότι δεν έχουν λάβει επίσημη πρόταση για κάποιον ποδοσφαιριστή και μέχρι να συμβεί κάτι τέτοιο, δεν μπορούν να σχολιάσουν.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sport24.gr, ο Αντρέα Στραματσόνι αξιολογεί τους ποδοσφαιριστές τους οποίους έχει στη διάθεση του και θα καταθέσει τις εισηγήσεις του αμέσως μετά το ματς με τον Πανθρακικό, την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στην Κομοτηνή.

Ο Ιταλός δεν έχει ζητήσει ενίσχυση σε συγκεκριμένη θέση μέχρι τώρα, αλλά στη συζήτηση που είχε με τον Γιάννη Αλαφούζο και τους Τάκη Φύσσα, Λεωνίδα Βόκολο, έχει ενημερωθεί ότι μπορούν να γίνουν μία ή δύο προσθήκες, πάντα εντός του περιορισμένου οικονομικού πλαισίου που διέπει τη λειτουργία της ΠΑΕ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ