ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι Άραβες στη θύρα 9 του ΟΑΚΑ!

Οι Άραβες στη θύρα 9 του ΟΑΚΑ!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Τύπου, μέλη της οικογένειας που ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον Παναθηναϊκό βρέθηκε στο ΟΑΚΑ στο ματς με τον Ατρόμητο. Δείτε φωτογραφίες τους.

Στο Ολυμπιακό Στάδιο και στον αγώνα με τον Ατρόμητο φέρεται πώς βρέθηκαν μέλη της οικογένειας των Αράβων που ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με δημοσίευμα της 'Πράσινης'. Συγκεκριμένα ο φακός "συνέλαβε" 8 άτομα να κάθονται στην θύρα 9 του ΟΑΚΑ παρακολουθώντας με μεγάλο ενδιαφέρον το ματς.

Μαζί του είχαν κάμερες και κατέγραφαν τα πάντα στη Καλογρέζα, από το τι συνέβαινε στον αγωνιστικό χώρο μέχρι και τις εξέδρες.

Μάλιστα ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι δηλώντας στην εφημερίδα: "Μας αρέσει η ομάδα, το στάδιο, το περιβάλλον και οι οπαδοί της".

Η 8μελής αντιπροσωπεία (πέντε άνδρες και τρεις γυναίκες) που συνοδευόταν από ιδιωτική ασφάλεια, πανηγύρισε έντονα το γκολ του Κουίνσι, ενώ σε όλη την διάρκεια το αγώνα χειροκροτούσαν τις προσπάθειες των παικτών του Παναθηναϊκού, ενθαρρύνοντας την ομάδα να φτάσει στο πολύτιμο τρίποντο.

Δείτε φωτογραφίες τους όπως δημοσιεύονται στην εφημερίδα:

Οι Άραβες στη θύρα 9 του ΟΑΚΑ!

"Τα τελευταία εμπόδια που πήγαν να μπουν στη Βουλή των Ελλήνων ξεπεράστηκαν και η Ελληνική Πολιτεία, με καθυστέρηση ομολογουμένως, μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε σε λίγες ημέρες τους νέους επενδυτές στο τιμόνι της πράσινης ΠΑΕ", αναφέρει μέρος της ανακοίνωσης του Τσάκα εκ μέρους των υποψηφίων επενδυτών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Οι Άραβες στη θύρα 9 του ΟΑΚΑ!
Οι Άραβες στη θύρα 9 του ΟΑΚΑ!
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ