ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι αποχωρήσεις κρίνουν το μέλλον του Παναθηναϊκού

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
Λουντ, Κουλιμπαλί, Μολέντο, Χουλτ EUROKINISSI SPORTS

Στον Παναθηναϊκό θέλουν άμεσα να παραχωρηθούν τέσσερις με πέντε βασικοί ποδοσφαιριστές για να βάλουν χρήματα στο ταμείο τους, να ρίξουν το μπάτζετ και να κοιτάζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον τους.

Ο Παναθηναϊκός διανύει μια πολύ δύσκολη οικονομική περίοδο και για να βγει η χρονιά θα πρέπει να εξασφαλίσει 3,5-5 εκατ. ευρώ από πωλήσεις ποδοσφαιριστών του που θα γίνουν τον Ιανουάριο και παράλληλα να ρίξει το μπάτζετ του στο μισό από ότι είναι τώρα.

Μιλάμε για κινήσεις που πρέπει να γίνουν ώστε ο Παναθηναϊκός να έχει μέλλον τη φετινή σεζόν, να μπορέσει να βγάλει τη χρονιά χωρίς προβλήματα και να κοιτάξει από εκεί και πέρα το καλοκαίρι πως θα πορευτεί.

Βέβαια πολλοί απορούν πως θα συγκεντρωθούν αυτά τα χρήματα καθώς στο κάδρο των πωλήσεων από πλευράς Παναθηναϊκού είναι δυο παίκτες των οποίων τα συμβόλαια τους ολοκληρώνονται το καλοκαίρι (Μολέντο, Λουντ), οπότε το τριφύλλι δεν μπορεί να ζητήσει πολλά χρήματα.

Όσο για τους Κουλιμπαλί, Χουλτ, Βιγιαφάνιες και Κουρμπέλη που επίσης οι πράσινοι θα παραχωρούσαν, σε όλους οφείλονται χρήματα και το τριφύλλι δεν έχει το ατού ώστε να διαπραγματευτεί για να αξιώσει περισσότερα λεφτά για την παραχώρηση τους.

Στον Παναθηναϊκό αισιοδοξούν όμως ότι μπορούν να πιάσουν τον στόχο που έχουν θέσει, της εισροής 3,5 εκατ. ευρώ τουλάχιστον ενώ με τις συγκεκριμένες αποχωρήσεις καθώς και με τη λύση του συμβολαίου του Τσάβες θα υπάρξει όντως μεγάλη μείωση στο μπάτζετ της ομάδας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ