ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι... αναπληρωματικοί νίκησαν τους βασικούς στον Παναθηναϊκό

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Νέες δοκιμές από τον Μαρίνο Ουζουνίδη στην προπόνηση της Πέμπτης με τον Έλληνα τεχνικό να δοκιμάζει το 4-3-3 στο δίτερμα που έληξε με νίκη των αναπληρωματικών με 1-0 επί των βασικών.

Μετά και τον τραυματισμό του Γιάννη Μυστακίδη και την απουσία του για ένα μήνα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι αναγκασμένος να βρει ξανά πως θα απειλεί η ομάδα του τις αντίπαλες άμυνες. Θα πρέπει να σκεφτεί πως θα παρατάσσει το τριφύλλι από εδώ και στο εξής.

Αρχικά πρέπει να έχει μια επιπλέον λύση στην προπόνηση και για αυτό στο πρόγραμμα της Πέμπτης μετείχε μετά από αρκετό καιρό και ο Σέχου, βασικός φορ της Κ20 του τριφυλλιού. Ήταν μάλιστα και ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος που έγινε στο διπλό στην διάρκεια της προπόνησης.

Σε αυτό οι... αναπληρωματικοί κέρδισαν τους βασικούς με 1-0 με τους αναπληρωματικούς να αποτελούνται ουσιαστικά από μια ομάδα βγαλμένη από την Κ20 του τριφυλλιού.

Συγκεκριμένα με τους νικητές έπαιξαν οι Διούδης (Κότσαρης), Θεοχάρης, Μαυρομάτης, Κολοβέτσιος, Μπουζούκης, Στάικος, Άλτμαν, Πίσπας, Εμμανουηλίδης, Κουντουριώτης, Σέχου.

Και στην άλλη ομάδα αγωνίστηκαν οι Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Οικονόμου, Αυλωνίτης, Ινσούα, Κάτσε, Τζανδάρης, Λουντ, Χατζηγιοβάνης, Κουλιμπαλί, Δώνης.

Και οι δυο ομάδες έπαιξαν με 4-3-3 καθώς μετά τον τραυματισμό του “Μύστα” είναι λογικό πλέον ο Ουζουνίδης να σκέφτεται και την αλλαγή και πάλι του συστήματος στον Παναθηναϊκό αφήνοντας το 3-5-2.

Όλα βέβαια θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες με τον 49χρονο τεχνικό να έχει φυσικά και άλλες μέρες στη διάθεση του.


TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ