ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι 10 προτάσεις των παλαιμάχων στην ΠΑΕ

Οι 10 προτάσεις των παλαιμάχων στην ΠΑΕ

Η τετραμελής επιτροπή των παλαιμάχων που συνάντησε τον Βασίλη Κωνσταντίνου, έδωσε στη δημοσιότητα τις 10 προτάσεις που έθεσε υπόψη της ΠΑΕ για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού.

Το δικό τους σχέδιο για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού, με την ονομασία "PAO ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ" κατέθεσαν μερικοί από τους παλαίμαχους, προερχόμενοι κατά κύριο λόγο από τη γενιά του Γουέμπλεϊ. Μία τετραμελής αντιπροσωπεία τους, αποτελούμενη από τους Αντωνιάδη, Δομάζο, Οικονομόπουλο, Ροκίδη, συναντήθηκε με τους Κωνσταντίνου και Τουμαζάτο την Τρίτη (3/10) και έθεσε υπόψη των δύο 10 προτάσεις για την άμεση συγκέντρωση εσόδων.

Οι 10 προτάσεις των παλαιμάχων του Παναθηναϊκού:

"Σήμερα Τρίτη 3/10/2017 στις 12.00,  4μελής επιτροπή στην οποία μετείχαν οι Αντωνιάδης, Δομάζος, Οικονομόπουλος, Ροκίδης  παρουσιάσαμε στη διοίκηση της Π.Α.Ε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ το ενωτικό πλάνο εκστρατείας διάσωσης της ομάδος «PAΟ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ…»το οποίο έχει επεξεργαστεί και εγκρίνει πολυμελής ομάδα παλαιμάχων σε πρόσφατη συγκέντρωσή της.

**** Λόγω της άμεσης ανάγκης εξεύρεσης χρημάτων για την εξόφληση ανειλημμένων οικονομικών υποχρεώσεων σε ποδοσφαιριστές που επιφέρουν κίνδυνο τιμωρίας της ομάδας, τονίσαμε την ανάγκη άμεσου ανοίγματος διαύλου οικονομικής ενίσχυσης στον Παναθηναϊκό κόσμο που το επιθυμεί αλλά δεν έχει τον τρόπο να συνεισφέρει.

**** Επίσης για την αντιμετώπιση των άμεσων οικονομικών αναγκών προτάθηκε  στη διοίκηση η άμεση έκδοση ενιαίου εισιτηρίου συνολικού κόστους 30 και 50 ευρώ (αναλόγως θέσης) αντίστοιχα, που θα καλύπτει και τα δύο ντέρμπι της 9ης και 11ης  αγωνιστικής με ΟΣΦΠ και ΑΕΚ αντίστοιχα για το Ο.Α.Κ.Α.

ΤΑ 10 ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΕΝΩΤΙΚΟΥ ΠΛΑΝΟΥ «PAO ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ..» ΕΙΝΑΙ:

1) Πολυμελής ομάδα παλαιμάχων που ενώνουν 3 γενιές φιλάθλων με ευρωπαϊκές επιτυχίες βγαίνουν άμεσα μπροστά συγκροτώντας επιτροπή ενωτικού πλάνου σωτηρίας «PAO ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ….».

2) Δημιουργία ιστοσελίδας-φυλλαδίων και γραφείων δράσεων «PAO ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ…» στην Αθήνα και εκτός.

3) Άμεση έκδοση (και με προεγγραφές-προπληρωμές μέχρι να τρέξουν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες) εισιτηρίων 3ετούς και πλέον διαρκείας, καθώς θα καλύπτει τόσο το β’ γύρο της φετινής περιόδου όσο και  τις επόμενες τρεις (3) αγωνιστικές σεζόν 2018-2019, 2019-2020, 2020-2021 (με προϋπόθεση μεταφοράς της έδρας της ομάδας στο Ο.Α.Κ.Α τουλάχιστον από την έναρξη του β’ γύρου της φετινής αγωνιστικής περιόδου). Η τιμή του εισιτηρίου 3,5 ετών διάρκειας (ήτοι για άνω των 75 αγώνων) προτείνεται να κυμαίνεται από 600 ευρώ και να καταβάλλεται και με πολλές άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας. Με μηνιαίο κόστος δηλ. 25 ευρώ (24 άτοκες) ο Παναθηναϊκός φίλαθλος τη στηρίζει την ομάδα για 3,5 έτη και τη σώζει από οικονομική και αγωνιστική κατάρρευση.

4) Ειδικά για του οργανωμένους οπαδούς προβλέπεται γενική είσοδος στο ΟΑΚΑ σε συμβολική τιμή, με την προϋπόθεση  να στηρίζουν με θέρμη την ομάδα αλλά χωρίς έκτροπα.

5) Προπώληση θέσεων σε θύρα VIP –χορηγών και σουίτες ΟΑΚΑ που δίδονται σε 100 επιφανείς Παναθηναϊκούς επιχειρηματίες προς 100.000 ευρώ έκαστη για τα 3,5 έτη (με αντάλλαγμα και τη διαφήμιση των επιχειρήσεών τους από την ομάδα ως χορηγούς “PAO ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ…”).

6) Συγχρόνως θεσπίζεται και λειτουργεί και Ταμείο “PAO ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ..” με δωρεές χρηματικών ποσών φιλάθλων και γίνεται και εκστρατεία και προς τους Έλληνες της ομογένειας μέσω των εκεί συνδέσμων φιλάθλων και με δράσεις της επιτροπής για οικονομική ενίσχυση της ομάδας.       

7) Εκστρατεία σε οικονομικά επιφανείς Παναθηναϊκούς (που κάποιοι έχουν  διατελέσει στο παρελθόν ιδιοκτήτες-πρόεδροι και παράγοντες της ομάδας) να συνδράμουν οικονομικά ως χορηγοί στο πλάνο σωτηρίας «PAO ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ…»

8) Εμπορικές κινήσεις εξεύρεσης πόρων (που περιλαμβάνουν ενδεικτικά παραγωγή και πώληση προϊόντων της εκστρατείας «PAO ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ…» κ.λ.π).     

9) Ενθάρρυνση και υποστήριξη παράλληλων δράσεων συγκέντρωσης χρημάτων (από οργανωμένους, μέσω διαδικτύου κλπ) με την ένταξη τους στο πλάνο σωτηρίας «PAO ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ….»

10) Ενημέρωση του Παναθηναϊκού κόσμου με τακτικά δελτία Τύπου και μέσω της ιστοσελίδας για την οικονομική πορεία του πλάνου και την ανταπόκρισή του. 

Με την επιτυχή έκβαση του πλάνου «PAO ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ..» ο Παναθηναικός μας, εκτός ότι ανακουφίζεται οικονομικά γίνεται βιώσιμη και ελκυστική ομάδα για πιθανούς επενδυτές. Αποκτά ισχυρή λαϊκή βάση όπως τα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ, γιατί ο PAO ανήκει διαχρονικά σε αυτά. Το πλάνο απευθύνεται  στο θυμικό του πληγωμένου  Παναθηναϊκού φιλάθλου  που με χαμηλούς τόνους και ανιδιοτέλεια συμπορεύεται με την ομάδα,  όμως τώρα πρέπει να αναλάβει άμεσα δράση για να  αποφευχθεί η οικονομική και αγωνιστική της κατάρρευση. Στην εκστρατεία διάσωσης του Παναθηναϊκού μας δεν περισσεύει κανένας.

Στην ευόδωση αυτού του πλάνου εμείς οι Παλαίμαχοι, που καταξιωθήκαμε μέσα από τις ένδοξες στιγμές του παρελθόντος και έχουμε την πεποίθηση ότι δεν πέρασαν ανεπιστρεπτί,  διαβεβαιώνουμε τον Παναθηναϊκό κόσμο ότι θα συμβάλουμε υπερβάλλοντας εαυτόν. Ραντεβού στο γήπεδο…".

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Σου δίνουμε τον δολοφόνο, θυμάσαι ποιο ιστορικό πρόσωπο σκότωσε;

Σπλατεριές και μαχαιρώματα που άλλαξαν τον ρου της ιστορίας.

Οι travel influencers που κάνουν τον πλανήτη να γυρίζει

Να 'ναι καλό κορίτσι και να της αρέσουν τα ταξίδια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24