Οδ. Βλαχοδήμος: "Μας έλειψε το γκολ παρά τις προσπάθειες μας"

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος εμφανίστηκε σίγουρος πως η ήττα στην Ξάνθη δεν θα επηρεάσει τους πράσινους ενόψει της συνέχειας της Super League με τους πράσινους να επιστρέφουν άμεσα στα θετικά αποτελέσματα.

Ο Παναθηναϊκός δεν βρήκε το γκολ που έψαχνε από την αρχή του αγώνα με την Ξάνθη και αυτό ήταν το καθοριστικό σημείο για την ήττα των πράσινων σύμφωνα με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο. Ο γκολκίπερ του τριφυλλιού μίλησε και για το γκολ που δέχτηκε από τον Βασιλακάκη το οποίο χαρακτήρισε όμορφο και τυχερό.

Τι δεν πήγε καλά στο σημερινό παιχνίδι;

"Έλειπε το γκολ, προσπαθήσαμε να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι. Θέλαμε να κερδίσουμε αλλά δεν βάλαμε το γκολ".

Γιατί υπήρξε νευρικότητα στο δεύτερο ημίχρονο;

"Δεν σκοράραμε γρήγορα, προσπαθήσαμε πιστεύω αρκετά. Σε τέτοιο ματς θα έπαιζε ρόλο ποιος θα έβαζε πρώτος το γκολ".

Ο γκολκίπερ σίγουρα δεν θέλει να δέχεται γκολ, το τέρμα του Βασιλακάκη ήταν ένα από τα καλύτερα που έχεις δεχτεί;

"Δεν το έχω δει ακόμα, έτσι όπως το ένιωσα στο παιχνίδι όμως ήταν ωραίο γκολ είχε και τύχη. Σαν τερματοφύλακας δεν θέλεις να δέχεσαι γκολ".

Πάει πίσω τον Παναθηναϊκό αυτή η ήττα;

"Πιστεύω ότι δείξαμε τις προηγούμενες εβδομάδες τι μπορούμε να κάνουμε. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και θεωρώ ότι θα έχουμε θετικά αποτελέσματα".

Η επόμενη μέρα για τον Παναθηναϊκό;

"Πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα το παιχνίδι με την Ξάνθη και να πάμε στην επόμενη προπόνηση και να ετοιμαστούμε για το επόμενο ματς".

Τι κάνει την Ξάνθη δύσκολο αντίπαλο για τον Παναθηναϊκό;

"Η Ξάνθη έπαιξε καλή τακτική, ήταν καλά πίσω, εμείς είχαμε τις ευκαιρίες τις οποίες δεν αξιοποιήσαμε και έτσι χάνεις τα παιχνίδια".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ