ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Ζέκα δεν άφησε κανέναν ήσυχο

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΛΕΞΑΝΤΡΙΑ (Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΛΕΞΑΝΤΡΙΑ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ζέκα μονοπώλησε το ενδιαφέρον στην πρωινή προπόνηση της Κυριακής (09/07) και ασχολήθηκε με όσους κινούνταν γύρω του!

Οι διατάσεις στην προπόνηση της πρωινή προπόνηση της Κυριακής (09/07) πραγματοποιήθηκαν υπό τη συνοδεία μουσικής. Μερικά κομμάτια ήταν ισπανόφωνα και το cd άνηκε στον Τάσο Χατζηγιοβάνη, ο οποίος δέχτηκε τα πειράγματα του Ζέκα για τα ακούσματα του.

"Από τον Λέτο τα έμαθες αυτά;", ρώτησε ο Ζέκα τον Χατζηγιοβάνη και συνέχισε: "Θες να γίνεις ο Λέτο; Άφησε μαλλί, φόρα και το 11; Να ακούς και το σύνθημα". Έπειτα, ο Πορτογάλος τραγούδησε το περιβόητο σύνθημα με τη μουσική του Seven Nation Army των White Strips, προκαλώντας τα γέλια των συμπαικτών του.

ΤΕΧΕΛΕΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΑΣ

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού είχε γενικότερη διάθεση για πείραγμα και την Κυριακή ανέλαβε το ρόλο του… ατακαδόρου.

Ο Ζέκα σχολίασε μία άσκηση που έδειξε ο Νίκος Γιάγκου, κάνοντας λάθος στο μικρό του όνομα και τότε ο γυμναστής του Τριφυλλιού, απευθύνθηκε στον Χατζηγιοβάνη και τον ρώτησε πως πιστεύει ότι θα έλεγαν τον Ζέκα στα ελληνικά… "Παναγιώτη; Παντελή; Τι λες;", με τον νεαρό εξτρέμ να επιλέγει το πρώτο όνομα…

Ο Κουτρουμπής βρέθηκε στο… στόχαστρο του Ζέκα, ο οποίος μίλησε τον Ουζουνίδη και του πρότεινε "κόουτς, αν κάνει σωστά την άσκηση ο Κουτρουμπής, τότε να τελειώσουμε για σήμερα;". Κατόπιν, στράφηκε στον Ρινάλντι, ζητώντας του να τραγουδήσει στα ελληνικά: "Ρίνα, πες τα στα ελληνικά, να σε ακούσουμε", με τον Αργεντίνο να γελάει.

Από το πείραγμα του Ζέκα δεν ξέφυγαν ούτε οι Έλληνες ρεπόρτερ, τους οποίους έδειξε στους συμπαίκτες του και σχολίασε: "Προσέξτε τι λέτε, τα γράφουν όλα" και αμέσως μετά, άρχισε να πειράζει ξανά τον Χατζηγιοβάνη για τη συνέντευξη που έδωσε, επαναλαμβάνοντας μερικές ατάκες.

Ο Ζέκα στράφηκε και στον Κουρμπέλη, λέγοντας του ότι "φέτος θα βάλεις 4 εσύ, 7 εγώ". Όταν ο Κουρμπέλης άρχισε να γελάει, τότε ο Ζέκα συμπλήρωσε: "Μην γελάς, έφυγε το... Μπεργκ"!

Πάντως, τον Ζέκα ανέλαβε να πειράξει ο Ουζουνίδης, ο οποίος ρώτησε τον Ζέκα αν του αρέσουν τα τραγούδια και μετά, πρόσθεσε: "Μήπως θέλεις να βάλουμε Βέρτη;".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ