ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Χίλιεμαρκ επιστρέφει στην Τζένοα

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ / ΧΙΛΙΕΜΑΡΚ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ / ΧΙΛΙΕΜΑΡΚ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής της Τζένοα, Νταβίντε Μπαλαρντίνι, θέλει τον Όσκαρ Χίλιεμαρκ πίσω στη Γένοβα και ο ποδοσφαιριστής θα φύγει από τον Παναθηναϊκό.

Λειψανδρία θα αντιμετωπίσει στη μεσαία γραμμή ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Μετά τον Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος θα πουληθεί στην Αλάνιασπορ, ετοιμάζεται να αποχωρήσει και ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ.

Ο Σουηδός επιτελικός χαφ αναμένεται να επιστρέψει στη Γένοβα, μετά από την απόφαση του πρώην προπονητή του, Νταβίντε Μπαλαρντίνι. Ήδη, η Τζένοα έχει επικοινωνήσει με τον Παναθηναϊκό και έχει ζητήσει τη διακοπή του δανεισμού.

Ο Χίλιεμαρκ δεν ήθελε να παραμείνει στην Αθήνα, αφού διαπιστώνει ότι το Τριφύλλι αποδυναμώνεται και ο ίδιος δεν μπορεί να ξεχωρίσει. Ωστόσο, είχε συμβιβαστεί ότι δεν βρήκε άλλη ομάδα να δοθεί δανεικός και η μόνη περίπτωση ήταν να επανενταχθεί στην Τζένοα.

Στις πρόσφατες δηλώσεις του στο Sport24.gr, o Χίλιεμαρκ είχε τονίσει ότι παραμένει συγκεντρωμένος στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν είχε ενημέρωση από την Τζένοα. Κάτι που συνέβη και ο 23χρονος παίκτης φτιάχνει τις βαλίτσες του...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ