ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Στραματσόνι θέλει δανεικό τον Καρμόνα

FUTBOL, CHILE VS PERU
COPA AMERICA 2011
EL SELECCIONADO CHILENO CARLOS CARMONA, IZQUIERDA, DISPUTA EL BALON  DURANTE EL PARTIDO JUGADO EN EL ESTADIO MALVINAS ARGENTINAS.
12/07/2011
MENDOZA, ARGENTINA.
ANDRES PINA/PHOTOSPORT

SOCCER, CHILE VS PERU
COPA AMERICA 2011 TOURNAMENT
CHILE'S NATIONAL TEAM PLAYER CARLOS CARMONA, LEFT, BATTLES FOR THE BALL DURING THEIR 2011 COPA AMERICA GROUP C FIRST ROUND SOCCER MATCH AT MALVINAS ARGENTINAS STADIUM IN MENDOZA, ARGENTINA.
12/07/2011
ANDRES PINA/PHOTOSPORT
FUTBOL, CHILE VS PERU COPA AMERICA 2011 EL SELECCIONADO CHILENO CARLOS CARMONA, IZQUIERDA, DISPUTA EL BALON DURANTE EL PARTIDO JUGADO EN EL ESTADIO MALVINAS ARGENTINAS. 12/07/2011 MENDOZA, ARGENTINA. ANDRES PINA/PHOTOSPORT SOCCER, CHILE VS PERU COPA AMERICA 2011 TOURNAMENT CHILE'S NATIONAL TEAM PLAYER CARLOS CARMONA, LEFT, BATTLES FOR THE BALL DURING THEIR 2011 COPA AMERICA GROUP C FIRST ROUND SOCCER MATCH AT MALVINAS ARGENTINAS STADIUM IN MENDOZA, ARGENTINA. 12/07/2011 ANDRES PINA/PHOTOSPORT ANDRES PINA/PHOTOSPORT

Ο Αντρέα Στραματσόνι φέρεται να προσπαθεί να φέρει δανεικό στον Παναθηναϊκό, τον 29χρονο αμυντικό χαφ της Αταλάντα, Κάρλος Καρμόνα.

Με τον Φελίπε Μέλο να μην δείχνει διατεθειμένος να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, ο Αντρέα Στραματσόνι στρέφεται σε άλλους αμυντικούς χαφ, οι οποίοι αγωνίζονται στη Serie A.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα " Tuttomercatoweb", ο Ιταλός προπονητής θέλει τον 29χρονο ποδοσφαιριστή της Αταλάντα, Κάρλος Καρμόνα. Συγκεκριμένα, τον έχει ζητήσει δανεικό εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και να τον κρατήσει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Καρμόνα έχει γεννηθεί στις 21 Φεβρουαρίου του 1987 στην πόλη Κοκουίμπο της Χιλής και είναι διεθνής 48 φορές με την Εθνική ομάδα, έχοντας σκοράρει 1 γκολ και διαθέτει ισπανικό διαβατήριο.

Στην Αταλάντα ανήκει από την 1η Αυγούστου του 2010 και συνολικά μετράει 162 συμμετοχές με 5 γκολ και 5 ασίστ. Προηγουμένως είχε αγωνιστεί 63 φορές με τη Ρετζίνα στη Serie B.

Ο Καρμόνα τραυματίστηκε στο ισχίο στο παιχνίδι της Αταλάντα με την Τορίνο στις 22 Νοεμβρίου του 2015 και εξετάστηκε από πολλούς ειδικούς, προτού υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον χόνδρο στις 12 Δεκεμβρίου από τον ορθοπεδικό Βιγιάρ, στο Κέμπριτζ της Αγγλίας. Επί της ουσίας, έχασε όλη τη σεζόν αφού έκτοτε δεν χρησιμοποιήθηκε ξανά και προπονήθηκε τον Μάιο του 2016...

Απόρροια της παρατεταμένης απουσίας του, τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί μόνο σε 3 παιχνίδια με συνολικό χρόνο 134 λεπτών. Επιπροσθέτως, στη διάρκεια του Σεπτεμβρίου αντιμετώπισε μυικό πρόβλημα και έμεινε εκτός προπονήσεων για 15 ημέρες.

Είναι σαφές ότι δεν υπολογίζεται από τον Τζιανπιέρο Γκασπερίνι και ο Στραματσονι προσπαθεί να επωφεληθεί της ευκαιρίας. Ο Καρμόνα έχει συμβόλαιο με την Αταλάντα έως τον Ιούνιο του 2018, αλλά η παραχώρηση του συζητείται.

Δείτε βίντεο με τον Καρμόνα

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ