ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ο Στραματσόνι τα βρήκε με τον Πινίγια"

FUTBOL, UDINESE VS PALERMO
OCTAVA FECHA, CAMPEONATO ITALIANO  2010
EL JUGADOR DE CHILENO DE PALERMO, MAURICIO PINILLA CELEBRA SU GOL.
24/10/2010
UDINE, ITALIA
ALDO LIVERANI/PHOTOSPORT

SOCCER, UDINESE VS PALERMO
EIGHTH TURN, ITALIAN CHAMPIONSHIP 2010
CHILEAN FORWARD OF PALERMO MAURICIO PINILLA CELEBRATES HIS GOAL AGAINST UDINESE DURING A FIRST DIVISION SOCCER MATCH AT FRIULI STADIUM IN UDINE, ITALY.
24/10/2010
ANDRES PINA/PHOTOSPORT
FUTBOL, UDINESE VS PALERMO OCTAVA FECHA, CAMPEONATO ITALIANO 2010 EL JUGADOR DE CHILENO DE PALERMO, MAURICIO PINILLA CELEBRA SU GOL. 24/10/2010 UDINE, ITALIA ALDO LIVERANI/PHOTOSPORT SOCCER, UDINESE VS PALERMO EIGHTH TURN, ITALIAN CHAMPIONSHIP 2010 CHILEAN FORWARD OF PALERMO MAURICIO PINILLA CELEBRATES HIS GOAL AGAINST UDINESE DURING A FIRST DIVISION SOCCER MATCH AT FRIULI STADIUM IN UDINE, ITALY. 24/10/2010 ANDRES PINA/PHOTOSPORT ALDO LIVERANI/PHOTOSPORT

Ο Αντρέα Στραματσόνι φέρεται να εντείνει τις προσπάθειες για τον 32χρονο Χιλιανό επιθετικό, Μαουρίτσιο Πινίγια, σύμφωνα με την ιταλική "Tuttomercatoweb".

Είτε ο Αντρέα Στραματσόνι αισθάνεται βέβαιος για τη διατήρηση του στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, είτε δεν έχει συναίσθηση του κινδύνου της απομάκρυνσης του... Δεν εξηγείται διαφορετικά η δραστηριοποίηση του εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Η ιστοσελίδα "tuttomercaroweb", που έχει προσβάσεις στον Στραματσόνι, υποστηρίζει ότι ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει εντείνει τις προσπάθειες του για την απόκτηση του Χιλιανού επιθετικού, Μαουρίτσιο Πινίγια.

Με βάση το ρεπορτάζ. ο 32χρονος επιθετικός της Αταλάντα έχει μείνει ικανοποιημένος από την πρόταση του Στραματσόνι και αναμένει την κατάληξη των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ο "Στράμα" έχει συμφωνήσει με τον Πινίγια για να τον φέρει στην Αθήνα τον Ιανουάριο του 2016, έχει καταθέσει προσφορά στην ιταλική ομάδα και περιμένει την απάντηση της. Το δημοσίευμα δεν διευκρινίζει εάν πρόκειται για δανεισμό ή για ελεύθερη μεταγραφή, αφού ο Χιλιανός στράικερ αποδεσμεύεται τον Ιούνιο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ