Ο Σταμάτης Γαρρής επέστρεψε στο Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Γαρρής

Ο Παναθηναϊκός ενισχύεται στον τομέα της επικοινωνίας, καθώς μετά από πεντέμιση μήνες επιστρέφει στο Γραφείο Τύπου ο Σταμάτης Γαρρής, ο οποίος θα συνεργάζεται με τον Νίκο Σάλτα.

Με αργούς ρυθμούς μεν, αλλά... κάλλιο αργά παρά ποτέ, ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να ενισχυθεί όχι μόνο στο ρόστερ του, αλλά και σε ορισμένους τομείς όπου εταιρικά υστερεί λόγω λειψανδρίας, μετά τη "λαίλαπα" απολύσεων και αποχωρήσεων του προηγούμενου εξαμήνου. 

Έτσι, από σήμερα ο Σταμάτης Γαρρής επιστρέφει στο Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, από το οποίο είχε απολυθεί μαζί με τον Ανδρέα Δρουκόπουλο στις 22 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο μαζικών - τότε - εκκαθαρίσεων. Με τον Γαρρή θα συνεργάζεται ο Νίκος Σάλτας, ο οποίος θα παραμείνει στο γραφείο Τύπου της πράσινης ΠΑΕ και αμφότεροι ως δίδυμο θα κάνουν ντεμπούτο στην αυριανή παρουσίαση των Νίκου Νταμπίζα - Γιώργου Δώνη

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

"Ο Giannis έκλαιγε με αναφιλητά"

Ο Χρήστος Σαλούστρος, μπήκε στο studio του I Pod This Game με τον Χάρη Σταύρου και μοιράστηκε ανέκδοτες, ανατριχιαστικές ιστορίες με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.