ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Ρόκα προσπαθεί για την ανατροπή

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΤΣΑΒΙ ΡΟΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ  ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΤΣΑΒΙ ΡΟΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τσάβι Ρόκα προσπαθεί και θα κάνει ότι μπορεί, για να πετύχει την ανατροπή με τον Δώνη. Αναμένεται νέα συνάντηση των δυο τους αυτή τη φορά με τον Αλαφούζο.

Πολλή κουβέντα έγινε τις προηγούμενες ημέρες στον Παναθηναϊκό, για κακές σχέσεις μεταξύ Ρόκα και Δώνη, κάτι που δεν ισχύει, όπως φάνηκε και από την ειλικρινή κουβέντα, που είχαν οι δύο τους χθες. Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής προσπαθεί και θα κάνει ότι μπορεί, για να πετύχει την ανατροπή με τον Δώνη.

Η χθεσινή κουβέντα μεταξύ Ρόκα και Δώνη, όπως σας αναφέραμε ξεκαθάρισε τα πάντα. Φάνηκε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα μεταξύ τους και ακόμα και για την μεταγραφή του Βέλεθ, δόθηκαν διευκρινίσεις και τονίστηκε ότι θα υπάρχει ακόμα καλύτερη συνεργασία μεταξύ τους στη συνέχεια. Ο Ρόκα απουσίαζε, όταν ο Αλαφούζος έστειλε το τελεσίγραφο στον Γιώργο Δώνη και το έμαθε, αφού έγινε.

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής θέλει να σβήσει την φωτιά, που άναψε την προηγούμενη εβδομάδα, Να συνεχίσει χωρίς άλλες ταραχές ο Δώνης στον πάγκο της ομάδας μέχρι το καλοκαίρι και να κάνει την προσπάθεια μετά να παραμείνει ο Ελληνας τεχνικός και μετά το καλοκαίρι. Παρά το γεγονός, ότι υπάρχει η εντύπωση, πως ο Ρόκα δεν θα είχε πρόβλημα να φύγει ο Δώνης το ερχόμενο καλοκαίρι, αυτό δεν ισχύει. Φυσικά, όπως γράψαμε και χθες στο Sport24.gr αυτή την στιγμή είναι απίθανο να μείνει ο Δώνης και μετά το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό.

Ο Ρόκα, όμως, που έχει συχνή επαφή με τον Αλαφούζο θα προσπαθήσει να κάνει την ανατροπή. Να πέσουν οι τόνοι στο ερχόμενο διάστημα και στην συνέχεια να επιδιώξει μία συνάντηση μεταξύ του Αλαφούζου και του Δώνη και με τον Ρόκα να είναι σε αυτή με στόχο να γίνει συζήτηση για τη νέα χρονιά. Τις προθέσεις, που υπάρχουν από τη πλευρά της διοίκησης, τα θέλω του προπονητή, ώστε να φανεί αν μπορεί να συνεχιστεί η συνεργασία τους και την επόμενη χρονιά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ