ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού

PRE GAME / ÐÁÏ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports)
PRE GAME / ÐÁÏ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού προσπαθεί να κλείσει τα ανοιχτά μέτωπα με ορίζοντα τα τέλη Μαρτίου και την κατάθεση του φακέλου για την άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Η απόδοση του Παναθηναϊκού εναντίον του Ολυμπιακού επέτρεψε στους οπαδούς να ασχοληθούν για λίγο με το αγωνιστικό σκέλος και να αφήσουν στην άκρη το οικονομικό, το ιδιοκτησιακό και το... δικαστικό.

Ήταν ένα διάλειμμα που οι φίλοι του "Τριφυλλιού" είχαν ανάγκη, διότι έχουν κουραστεί να μαθαίνουν για οτιδήποτε άλλο εκτός του ποδοσφαίρου.

Ωστόσο, η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν έχει την ίδια πολυτέλεια. Μία ημέρα μετά το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων, είναι υποχρεωμένη να ρυθμίσει τις εκκρεμότητες, με απώτερο σκοπό να προετοιμαστεί για τη διαδικασία της αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Διότι σε περίπτωση απόρριψης του φακέλου που θα καταθέσει στην αρμόδια επιτροπή, η ποινή που θα επιβληθεί θα είναι ο υποβιβασμός…

Στη διάρκεια της Δευτέρας (5/3), στα γραφεία της ΠΑΕ τέθηκαν επί τάπητος τα πιο σημαντικά ζητήματα, που πρέπει να διευθετηθούν το συντομότερο δυνατό.

Αναμφίβολα, η πιο επείγουσα είναι η οφειλή προς τον Γενς Βέμερ, ο οποίος έχει κάνει διπλή προσφυγή, για την αποζημίωση του και την Εφορία. Το συνολικό ποσό αγγίζει τις 600.000 ευρώ και η διαπραγμάτευση δεν είναι εύκολη.

Ταυτόχρονα με τις προσφυγές των ποδοσφαιριστών, υπάρχουν χρέη σε πιστωτές άλλων κατηγοριών, που η διοίκηση προσπαθεί να διακανονίσει.

Αρκετές εταιρίες περιμένουν χρήματα, η χρηματοδότηση από τον Αλαφούζο δεν επαρκεί, ενώ τα έσοδα είναι ελάχιστα. Επομένως, οι διοικούντες έχουν δύσκολο έργο και ο χρόνος κυλά εναντίον τους, αφού μέχρι τις 31 Μαρτίου πρέπει να έχουν τακτοποιήσει τα πάντα.

Πρακτικά, αυτή την ώρα ο ένας και μοναδικός της στόχος της ΠΑΕ είναι η έγκριση της άδειας συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα.

Η ανανέωση του συμβολαίου του Μαρίνου Ουζουνίδη, οι αναπροσαρμογές των αποδοχών των υψηλόμισθων και οποιαδήποτε άλλη υπόθεση, έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα. Μέχρι τα τέλη Μαρτίου, ο Παναθηναϊκός οργανισμός «ζει και αναπνέει» για την άδεια…

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στο -7 δεν μιλάς για τη γραμμή
Παναθηναϊκή Συμμαχία: "Συγχαρητήρια στους απλήρωτους και ακυβέρνητους"
Άλτμαν: "Θα γυρίσω γρήγορα και πιο δυνατός"
Δεν αφαιρούνται βαθμοί για Ταυλαρίδη και με τη... βούλα
Όχι μόνο δεν κατέρρευσε, αλλά αντέδρασε
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ