ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο πενιχρός απολογισμός του τελευταίου διμήνου

Ο πενιχρός απολογισμός του τελευταίου διμήνου
Παναθηναϊκός, απογοήτευση, Λέτο, Ζέκα, Βιγιαφάνιες ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Από τις 2 Οκτωβρίου και έπειτα, ο Παναθηναϊκός έχει δώσει 8 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και τα αποτελέσματα του δεν αρμόζουν στο μέγεθος του. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Ήταν Κυριακή 2 Οκτωβρίου, όταν ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-1 τον Αστέρα Τρίπολης στο "Απόστολος Νικολαΐδης" και ήταν πρώτος στη βαθμολογία της Superleague μετά από 4 παιχνίδια, με 10 βαθμούς. Πλέον, το ημερολόγιο δείχνει Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου και έκτοτε έχει επιτευχθεί μόνο μία νίκη...

Συγκεκριμένα, για τη Superleague, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 2-1 από την Ξάνθη στο "Απόστολος Νικολαΐδης" την Κυριακή 17/10, αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τη Βέροια στη Μακεδονία τη Δευτέρα 24/10, νίκησε 2-0 τον Ηρακλή στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας τη Δευτέρα 30/10 στη μοναδική επικράτηση του και ηττήθηκε 3-0 από τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", την Κυριακή 6/11.

Ενδιάμεσα για το Europa League ο Παναθηναϊκός αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 με τη Σταντάρ Λιέγης την Πέμπτη 20/10, ηττήθηκε από την ίδια ομάδα με 3-0 στην Αθήνα την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου και ηττήθηκε 2-0 από τον Άγιαξ την Πέμπτη 24/11. Επιπροσθέτως, στην πρεμιέρα των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, παραχώρησε ισοπαλία 0-0 στον Ηρακλή στο "Απόστολος Νικολαΐδης", την Πέμπτη 27/10.

Δηλαδή, στο χρονικό διάστημα που προαναφέραμε έχει δώσει 8 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις (έχουν μεσολαβήσει δύο διακοπές για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 και μία αναβολή του πρωταθλήματος με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού). Ο απολογισμός του Παναθηναϊκός είναι 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Πρόκειται για αποτελέσματα που παραπέμπουν σε άλλη ομάδα και όχι στον Παναθηναϊκό, ο οποίος είχε συνηθίσει διαφορετικά τον κόσμο του...

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ