ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παούνοβιτς δεν είναι ο μόνος για τον Παναθηναϊκό

Ο Παούνοβιτς δεν είναι ο μόνος για τον Παναθηναϊκό

Ο Βέλικο Παούνοβιτς θα έρθει στην Αθήνα για τις τελικές διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, όμως αντιμετωπίζει τον ανταγωνισμό ενός Ίβηρα προπονητή και ενός ακόμα, οι οποίοι εξετάζονται.

Ανοιχτή παρουσιάζουν την υπόθεση του Βέλικο Παούνοβιτς από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός... Από τη διοίκηση παραδέχονται ότι οι Σέρβος αποτελεί μία από τις επιλογές τους, υποστηρίζουν όμως ότι δεν έχουν καταλήξει σε συμφωνία και συμπληρώνουν ότι στη λίστα τους υπάρχουν άλλοι δύο προπονητές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, ο ένας προπονητής είναι Ίβηρας και έχουν υπάρξει προκαταρκτικές επαφές, ενώ ο τρίτος έχει βολιδοσκοπηθεί και συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες να προτιμηθεί.

Από εκεί και πέρα, είναι γεγονός ότι με τον Παούνοβιτς δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία, ωστόσο ο Σέρβος έρχεται στη χώρα μας σήμερα (4/11), προκειμένου να συζητήσει. Οι διαφορές που υπάρχουν, εστιάζουν στο επαγγελματικό κομμάτι και όχι στο οικονομικό, αφού ο 38χρονος κόουτς θεωρεί ότι ο Παναθηναϊκός αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία για την καριέρα του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ