ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ο Παναθηναϊκός ζητά 500.000 ευρώ για τον Μολέντο"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
Μολέντο EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με την "UOL" ο Παναθηναϊκός απαίτησε το ποσό των 500.000 ευρώ από την Ιντερνασιονάλ προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για την επιστροφή του Ροντρίγκο Μολέντο στην "κολοράντο".

Να τελειώσουν τη συνεργασία τους με συναινετικό τρόπο, συμφώνησαν οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού και ο ατζέντης του Ροντρίγκο Μολέντο, στη συνάντηση που είχαν το απόγευμα της Τετάρτης (29/11), όπως σας ενημέρωσε το Sport24.gr.

Το συμπέρασμα από τη συζήτηση τους ήταν ότι θα αναζητήσουν την ιδανική φόρμουλα ώστε να μείνουν και οι δύο ικανοποιημένοι από την πώληση του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Από τη συνάντηση προέκυψε σύμφωνα με τη βραζιλιάνικη ιστοσελίδα, "UOL", ότι ο Παναθηναϊκός απαιτεί από την Ιντερνασιονάλ (κι οποιαδήποτε άλλη ενδιαφερόμενη ομάδα) το ποσό των 500.000 ευρώ προκειμένου να συναινέσει στην αποχώρηση - πώλησή του.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η "κολοράντο" (παρατσούκλι της Ιντερνασιονάλ) προσπαθεί να τον αποκτήσει με μικρότερο ποσό, καθώς γνωρίζει ότι οι "πράσινοι" βρίσκονται με την "πλάτη στον τοίχο" (ακριβώς αυτή η φράση χρησιμοποιείται). Βέβαια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sport24.gr είναι αμφίβολο εάν η Ιντερνασιονάλ μπορεί να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του συμβολαίου του Μολέντο για να επιστρέψει εκείνος στο Πόρτο Αλέγκρε...

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ