ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πλατανιά δίχως περιθώρια νέας απώλειας

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς να έχει άλλα περιθώρια για απώλειες βαθμών, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Πλατανιά στο "Απόστολος Νικολαΐδης", στο πρώτο ματς του 2018.

Μέσα σε όλα τα άλλα, ο Παναθηναϊκός αρχίζει το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος υποδεχόμενος τον Πλατανιά. Το ματς θα αρχίσει στις 15:00 στο "Απόστολος Νικολαΐδης" και οι "πράσινοι" του Ουζουνίδη θέλουν να αρχίσουν νικηφόρα το 2018 και να αφήσουν πίσω τις αποτυχίες του προηγούμενου έτους.

Το παιχνίδι είναι σημαντικό για τον Παναθηναϊκό, επειδή όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία, έχει την ευκαιρία να πάρει διαφορά ασφαλείας από τον Πλατανιά. Δυστυχώς, το Τριφύλλι αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα και λειτουργώντας ρεαλιστικά, υποχρεούται να διασφαλίσει την παραμονή του στη Superleague και έπειτα να διεκδικήσει κάτι περισσότερο.

Επιπροσθέτως, ο Παναθηναϊκός αγνοεί τη νίκη από τις 28 Οκτωβρίου του 2017, όταν είχε επικρατήσει 1-0 επί του Ολυμπιακού. Έκτοτε, έχει μόνο ήττες και ισοπαλίες, ενώ έπαψε να αξιοποιεί το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, που ήταν το πλεονέκτημα του. Για αυτό, η κατάκτηση των τριών βαθμών στο σημερινό ματς φαντάζει μονόδρομος...

ΠΑΡΑΤΑΣΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ

Αγωνιστικά, ο Ουζουνίδης θέλει να παρατάξει μία μαχητική ενδεκάδα. Ο 48χρονος προπονητής έχει διαλέξει τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους θα συνεχίσει και εκτιμά πως η ομάδα του δεν θα παρουσιάσει ξανά φαινόμενα αδιαφορίας, νωθρότητας και έλλειψης συγκέντρωσης. Διότι όσοι θα χρησιμοποιηθούν, είναι συνειδητοποιημένοι για τα προβλήματα και έχουν όρεξη να παλέψουν.

Ο Βλαχοδήμος αναμένεται να αρχίσει στην εστία, στην άμυνα οι Κολοβέτσιος και Αυλωνίτης θα παίξουν στο κέντρο, ο Κουλιμπαλί δεξιά και ο Ινσούα αριστερά, στη μεσαία γραμμή οι Κουρμπέλης και Τζανδάρης θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Βιγιαφάνιες ως δεξιός χαφ και ο Λουντ ως αριστερός χαφ, ενώ οι Άλτμαν και Πίσπας θα συνθέσουν το επιθετικό δίδυμο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ