ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Ιβάν Ρόσι"

"Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Ιβάν Ρόσι"

Σύμφωνα με αργεντίνικο δημοσίευμα, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 26χρονου χαφ, Ιβάν Ρόσι, ο οποίος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τη Ρίβερ Πλέιτ.

Δημοσίευμα στην Αργεντινή εμπλέκει τον Παναθηναϊκό με τον 26χρονο χαφ, Ιβάν Ρόσι. Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος, Λεοναρντο Οχέδα που εργάζεται στον ραδιοφωνικό σταθμό "Continental" υποστηρίζει -με ανάρτηση στο twitter- πως το Τριφύλλι έχει έρθει σε επαφή με τον Αργεντινό μέσο, ο οποίος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τη Ρίβερ Πλέιτ.

Μάλιστα, εκτός από τους "πρασίνους", ενδιαφέρον για τον Ρόσι έχει εκφράσει και η Ουρακάν, αλλά ο παίκτης είναι αρκετά ακριβός για τα οικονομικά δεδομένα της. O 26χρονος μέσος, που αγωνίζεται στη θέση "6" και "8", αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2016 από τη Ρίβερ Πλέιτ και δόθηκε κατά σειρά δανεικός σε Ουρακάν και Κόλο-Κόλο της Χιλής.

Ωστόσο, δεν κατάφερε ποτέ να καθιερωθεί στη Ρίβερ, με αποτέλεσμα να λύσει το συμβόλαιό του. Θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός αναζητά όντως ένα χαφ με τα στοιχεία του Ρόσι, επομένως δεν αποκλείεται να έχει βάση το συγκεκριμένο ρεπορτάζ.

Άλλωστε, όπως και στις περιπτώσεις των Χουάνκαρ, Αντονίτο το Τριφύλλι ήρθε σε συμφωνία με παίκτες που δεν είχαν διαρρεύσει στον Τύπο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ