ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει την υπέρβαση με την Αθλέτικ

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÃÊÁÌÐÁËÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - GABALA (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÃÊÁÌÐÁËÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - GABALA (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Αθλέτικ (21:30) στο "Απόστολος Νικολαΐδης" και με τη συμπαράσταση των οπαδών του θα επιδιώξει να πάρει προβάδισμα πρόκρισης. Τα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Αναμφίβολα, ο Παναθηναϊκός έχει το πιο δύσκολο έργο από τις ελληνικές ομάδες αυτό το διήμερο. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο δεν προέρχεται απλά από το ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά είναι μία από τις πιο καλές ομάδες της "δεύτερης ταχύτητας" της Primera Division, που πριν πέντε χρόνια συμμετείχε στον τελικό του Europa League και την... πάτησε μόλις πριν ένα χρόνο με τον αποκλεισμό στον ίδιο γύρο από το ΑΠΟΕΛ.

Είναι σαφές ότι στο σημερινό (17/8, 21:30) παιχνίδι του "Απόστολος Νικολαΐδης", ο Παναθηναϊκός ψάχνει την υπέρβαση απέναντι στην Αθλέτικ. Οι "πράσινοι" πρέπει να αποδώσουν στο μάξιμουμ, ώστε να επικρατήσουν των Βάσκων και να πάρουν προβάδισμα για τη ρεβάνς του "Σαν Μαμές".

Στην προσπάθεια τους δεν θα είναι μόνοι τους, αφού θα έχουν τη συμπαράσταση των φίλων του Τριφυλλιού. Οι εξέδρες αναμένονται κατάμεστες, αφού υπάρχει ενθουσιασμός με τη μεταγραφή του Αντρέ Τσάβες και πίστη στο σύνολο που δημιουργεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Επίσης, αρνητική είναι η παράδοση για τον Παναθηναϊκό απέναντι σε ισπανικές ομάδες. Έχει αναμετρηθεί 7 φορές με Ισπανούς αντιπάλους σε νοκ άουτ αναμετρήσεις και έχει αποκλειστεί ισάριθμες. Οπότε, ο Παναθηναϊκός καλείται να διαχειριστεί άλλη μία αρνητική παράμετρο.

Τουλάχιστον, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδειξε το δρόμο με τις δηλώσεις του. Ο 48χρονος προπονητής τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί στην έδρα του και προσπάθησε να μεταφέρει αυτοπεποίθηση και ηθικό στους ποδοσφαιριστές του. Μένει να αποδειχτεί τι κατάφερε σε μερικές ώρες με την έναρξη του παιχνιδιού!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στην τελευταία προπόνηση ο Ουζουνίδης έδειξε να προτιμά τον Ρέις αντί του Κολοβέτσιου για το δεξιό άκρο της άμυνας, όμως θα αποφασίσει λίγο πριν τη σέντρα. Στις άλλες δέκα θέσεις, αναμένεται να παραταχθούν οι Βλαχοδήμος, Μολέντο, Κουτρουμπής, Χουλτ, Ζέκα, Κουρμπέλης, Καμπέσας, Λουντ, Λουτσιάνο, Άλτμαν.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ