ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε τη δόση Μαΐου στον Εσιέν

Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε τη δόση Μαΐου στον Εσιέν
EUROKINISSI

Ο Μάικλ Εσιέν εξοφλήθηκε τον Μάιο και δεν θα χρειαστεί η επιβολή των ποινών. Νέα προσφυγή από τον Γκανέζο για τον Ιούνιο.

Ο Γιάννης Αλαφούζος υλοποιεί όσα του αναλογούν από τη συμφωνία με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, προκειμένου η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς να μην καθυστερήσει. Μετά τον διακανονισμό με την Κιέβο Βερόνα για την οφειλή από το δανεισμό του Πολ Ζοσέ Εμποκού, η διοίκηση του Παναθηναϊκού ρύθμισε άλλη μία εκκρεμότητα.

Η ΠΑΕ κατέβαλλε την Παρασκευή (15/6) 36.500 ευρώ στον Μάικλ Εσιέν, που αντιστοιχούν στη δόση του Μαΐου για την αποζημίωση του. Ο Γκανέζος αμυντικός χαφ είχε καταθέσει προσφυγή, που είχε εκδικαστεί από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ και ανέμενε την ενεργοποίηση των ποινών, όμως πλέον θα αποσύρει το δικόγραφο.

Ο διακανονισμός για την εξόφληση του Εσιέν περιλαμβάνει ακόμα τις δόσεις του Ιουνίου και του Ιουλίου. Ήδη, η πρώτη δόση έχει καταστεί ληξιπρόθεσμη και ο ποδοσφαιριστής έχει προσφύγει στην ΕΠΟ, ωστόσο θεωρείται σίγουρο ότι η διοίκηση του Παναθηναϊκού θα πληρώσει. Άλλωστε, ο Αλαφούζος δεν πρόκειται να δώσει "πάτημα" εν όψει της συναλλαγής με τον Πιεμπονγκσάντ.

To Μundial έρχεται στο mail σου! Κάνε εγγραφή στο newsletter του SPORT 24 για να μαθαίνεις καθημερινά ό,τι συμβαίνει στα γήπεδα της Ρωσίας!

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ