ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός πληρώνει τον Ρινάλντι 2.356 ευρώ για κάθε λεπτό

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΛΕΞΑΝΤΡΙΑ (Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΛΕΞΑΝΤΡΙΑ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λαουτάρο Ρινάλντι πέρασε και δεν... ακούμπησε από τον Παναθηναϊκό, αλλά παραμένει η μεγαλύτερη οικονομική εκκρεμότητα των "πρασίνων" σε επίπεδο οφειλών. Ο Αργεντινός παίρνει 2.356 ευρώ για κάθε λεπτό που αγωνίστηκε.

Συνεπής φάνηκε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην υπόσχεση της απέναντι στον Λαουτάρο Ρινάλντι για την καταβολή χρημάτων. Ο Αργεντινός περίμενε 100.000 ευρώ την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου και τα "είδε" στον τραπεζικό λογαριασμό του.

Πλέον, η οφειλή της ΠΑΕ προς τον Ρινάλντι μειώθηκε στις 720.000 ευρώ από τις αρχικές 820.000 ευρώ, αλλά ακόμα δεν υπάρχει οριστική συμφωνία για την αποπληρωμή του ποσού, κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί εντός των επόμενων ημερών. Ο Αργεντινός αναμένεται να πάει επιπλέον 120.000 ευρώ και εν συνεχεία να εξοφληθεί σε 12 δόσεις των 50.000 ευρώ. Εάν λάβουμε υπόψη ότι ο 24χρονος Αργεντινός φορ (πλέον) της μεξικανικής, Βέρακρους, φόρεσε τη φανέλα με το "τριφύλλι" για... μόλις 348 λεπτά σε 16 ματς η αριθμητική πράξη οδηγεί σε 2.356 ευρώ για κάθε λεπτό που αγωνίστηκε!

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ