ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός παίζει για το γόητρο και τον κόσμο

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Ουζουνίδης EUROKINISSI SPORTS

Με την ίδια τακτική και τα ίδια πρόσωπα, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο "Απόστολος Νικολαΐδης" (19:00) και θέλει τη νίκη στο τελευταίο ντέρμπι της σεζόν.

Το τελευταίο μεγάλο παιχνίδι στο "Απόστολος Νικολαΐδης" δίνει απόψε (29/4, 19:00) ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Ο στόχος είναι η νίκη για λόγους γοήτρου, αφού δεν υπάρχει άλλος ρεαλιστικός στόχος για το "τριφύλλι". Οι "πράσινο" του Μαρίνου Ουζουνίδη θα παίξουν για τους εαυτούς τους και τον κόσμο τους, κόντρα στην εγκατάλειψη της διοίκησης και του ιδιοκτήτη.

Στις εξέδρες αναμένεται μεγάλη προσέλευση, αφού οι οπαδοί θέλουν να στην ομάδα και να την ευχαριστήσουν για τις προσπάθειές της. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, περισσότεροι από 10.000 θεατές θα βρεθούν στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ενώ το νούμερο ίσως αυξηθεί ακόμα περισσότερο.

Υπό άλλες προϋποθέσεις, το ματς θα είχε μεγάλη ένταση λόγω των όσων έχουν συμβεί μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ τον τελευταίο χρόνο. Ωστόσο, αφενός το "τριφύλλι" έχει βυθιστεί στα προβλήματα του και δεν έχει την πολυτέλεια για άλλες σκέψεις, αφετέρου από το περσινό ρόστερ έμειναν λίγοι παίκτες. Συνεπώς, η ατμόσφαιρα θα είναι ήρεμη...

Από εκεί και πέρα, ο Ουζουνίδης δεν πρόκειται να κάνει αλλαγές στο σύστημα και στα πρόσωπα. Ο 50χρονος προπονητής είναι ικανοποιημένος από το 4-4-2 που έφερε τις νίκες με Ατρόμητο και Πανιώνιο, συνεπώς θα επιμείνει σε αυτό. Ο Βλαχοδήμος θα αρχίσει στην εστία, οι Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Κολοβέτσιος και Ινσούα θα παίξουν στην τετράδα της άμυνας, οι Μουνιέ, Κάτσε, Τζανδάρης και Λουντ στην τετράδα της μεσαίας γραμμής και οι Δώνης και Λουτσιάνο θα συνθέσουν το επιθετικό δίδυμο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ