ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός παίζει εναντίον του Αστέρα για τη νίκη

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΒΙΓΙΑΦΑΝΕΣ(Α) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΒΙΓΙΑΦΑΝΕΣ(Α) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Θέλοντας να δώσει συνέχεια στην επικράτηση επί του Ολυμπιακού, ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Αστέρα στην Τρίπολη το βράδυ του Σαββάτου (04/11, 19:30)

Να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων, θέλει ο Παναθηναϊκός στο σημερινό (04/11, 19:30) παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Με το πρώτο διπλό στο πρωτάθλημα, θα πιστοποιήσει την αγωνιστική άνοδο του και θα διατηρήσει την επαφή με τους πρωτοπόρους, παρά τις αντιξοότητες που υπάρχουν.

Όλη την εβδομάδα, ο Ουζουνίδης επαναλαμβάνει στους ποδοσφαιριστές του ότι πρέπει να ξεχάσουν τον Ολυμπιακό και να αφοσιωθούν στον Αστέρα. Όμως, τους ζητά να δείξουν την ίδια μαχητικότητα και ανάλογο πάθος, για να βρουν το κίνητρο και να φύγουν νικητές από την Αρκαδία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ουζουνίδης δεν προγραμματίζει αλλαγές. Θα διατηρήσει το 4-2-3-1 για το σύστημα και θα αρχίσει στην ενδεκάδα τους Βλαχοδήμο, Κουλιμπαλί, Μολέντο, Κολοβέτσιο, Χουλτ, Σιλά, Κουρμπέλη, Χίλιεμαρκ, Βιγιαφάνιες, Λουντ και Μολίνς. Ο μόνος που διεκδικεί θέση είναι ο Μουνιέ αντί του Λουντ, αλλά με λίγες πιθανότητες.

Να σημειωθεί ότι στην Τρίπολη, ο Παναθηναϊκός έχει πετύχει το μοναδικό διπλό στην επαρχία στο πρωτάθλημα. Πέρυσι, είχε νικήσει με το ευρύ 5-0 αποδίδοντας πολύ καλά, ενώ πέρασε νικητής από το ίδιο γήπεδο και για τον δεύτερο προημιτελικό του Κυπέλλου με 1-0.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ