ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για Κόντε"

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / SUPERLEAGUE/ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΚΟΝΤΕ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / SUPERLEAGUE/ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΚΟΝΤΕ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με αραβικά δημοσιεύματα ενδιαφέρεται για τον Ισπανό πρώην επιθετικό του ΠΑΣ Γιάννινα, Πέδρο Κόντε, ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Μπανίγιας το καλοκαίρι.

Σε δημοσίευμα σελίδας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων υποστηρίζεται ότι ο Πέδρο Κόντε δεν θ' επεκτείνει το συμβόλαιό του με την ομάδα της χώρας, Μπανίγιας βάζοντας στο παιχνίδι των ενδιαφερομένων ομάδων και τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των Αράβων οι πράσινοι έχουν δείξει ενδιαφέρον για 31χρονο Ισπανό πρώην επιθετικό του ΠΑΣ Γιάννινα για το καλοκαίρι, μιας και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2020.

Επιθυμία του Ίβηρα είναι να επιστρέψει στην Ευρώπη, ενώ ο Παναθηναϊκός φέρεται να τον έχει προσεγγίσει. Η Μπανίγιας πλήρωσε τη ρήτρα στην ομάδα των Ιωαννίνων και τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2018, παρά το ενδιαφέρον που είχαν δείξει σχεδόν όλες οι μεγάλες ελληνικές ομάδες.

Ενδιαφέρον είχαν δείξει και οι πράσινοι, καθώς ο Κόντε απολαμβάνει της εκτίμησης του τεχνικού της ομάδας, Γιώργου Δώνη. Ο 31χρονος την τρέχουσα σεζόν έχει 7 γκολ σε 11 ματς, ενώ την περυσινή είχε 18 σε 25 αντίστοιχα.

Photo credits: AP Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ