ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός εξόφλησε τον Εσιέν δυο χρόνια μετά την αποχώρηση του

Ο Παναθηναϊκός εξόφλησε τον Εσιέν δυο χρόνια μετά την αποχώρηση του
EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε και την τελευταία δόση που όφειλε στον Εσιέν ενώ πήρε προθεσμία μέχρι την Τρίτη από το δικαστήριο για να παρουσιάσει την ολοκληρωμένη συμφωνία με την αποπληρωμή του Λέτο.

Ο "βραχνάς" του Μάικλ Εσιέν για τον Παναθηναϊκό που είχε να κάνει με την αποπληρωμή του Γκανέζου μέσου έλαβε τέλος. Όπως έγινε γνωστό στην διάρκεια του διαιτητικού δικαστηρίου την Τετάρτη το μεσημέρι οι πράσινοι κατέβαλαν την τελευταία δόση, αυτή του Ιουλίου, που όφειλαν στον Εσιέν και για την οποία είχε προσφύγει στα αρμόδια δικαστήρια.

Έτσι δυο χρόνια μετά την αποχώρηση του Γκανέζου από τον Παναθηναϊκό ήρθε η ολική εξόφληση του για τα χρήματα που είχε να λαμβάνει από το τριφύλλι.

Αναφορικά με την υπόθεση του Λέτο την Τετάρτη εκδικάστηκε η καταγγελία του με τις δυο πλευρές να σημειώνουν πως είναι κοντά σε συμφωνία για διακανονισμό και το δικαστήριο να δίνει προθεσμία μέχρι την Τρίτη (7/8) στις δυο πλευρές προκειμένου να παρουσιάσουν τον διακανονισμό και να τον εγκρίνει.

Και αυτή η εξέλιξη ήταν θετική για τον Παναθηναϊκό καθώς έως τώρα με τον Λέτο δεν υπήρχε ούτε καν σημείο επαφής για τα όσα έχει λαμβάνειν από το δεύτερο συμβόλαιο του αλλά πλέον οι δυο πλευρές είναι κοντά σε οριστική συμφωνία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ