ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Παναθηναϊκός έκοψε με τον Λεβαδειακό 4.137 εισιτήρια περισσότερα από το ντέρμπι με την ΑΕΚ!

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ κόπηκαν 12.871 εισιτήρια, δηλαδή 4.137 περισσότερα από το περυσινό ντέρμπι εναντίον της ΑΕΚ στη Λεωφόρο.

Στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν ο Παναθηναϊκός είχε να αντιμετωπίσει εκτός από τα οικονομικά και τα διοικητικά προβλήματα και την απογοήτευση του κόσμου για τις εξελίξεις. Ενώ φυσικά στο πίσω μέρος των ανθρώπων του Παναθηναϊκού ήταν ενδεχομένως οι αντιδράσεις που μπορεί να υπήρχαν από οργανωμένους και μη φίλους του τριφυλλιού όπως επίσης και μια ενδεχόμενη αποχή των πράσινων από το γήπεδο.

Σε όλα αυτά στα μέσα του καλοκαιριού προστέθηκε και η κόντρα του Ερασιτέχνη με την ΠΑΕ και φυσικά η αποχώρηση από τη Λεωφόρο και η χρήση του Ολυμπιακού Σταδίου ως έδρα για την ομάδα του Γιώργου Δώνη και των νεαρών ποδοσφαιριστών του.

Αυτό που κανείς δεν μπορεί να παραγνωρίσει είναι πως η Λεωφόρος αποτελεί δεδομένα μια πιο "καυτή" έδρα, ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο και φυσικά είναι το ιστορικό γήπεδο του τριφυλλιού.

Από την άλλη όμως επίσης αυτό που δεν μπορεί να παραγνωρίζει κανείς είναι πως το ΟΑΚΑ είναι ένα στάδιο μεγαλύτερο, πιο σύγχρονο και πιο εύκολα προσβάσιμο κάνοντας αρκετές οικογένειες να ανηφορίζουν στο Μαρούσι με ευκολία για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Και όταν αυτή προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες, τις δυο εκτός έδρας, με καλό ποδόσφαιρο από παίκτες που κατά βάση προέρχονται από τα τμήματα υποδομής της είναι λογικό ο κόσμος να αφήσει στην άκρη τις κόντρες του με την διοίκηση και να στηρίξει την ομάδα.

Ο Γιώργος Δώνης και οι παίκτες του άλλωστε δεν φταίνε σε τίποτα για τη συμπεριφορά και τις αποφάσεις του Γιάννη Αλαφούζου τον τελευταίο ένα χρόνο.

Μάλιστα ο κόσμος του Παναθηναϊκού έδειξε την στήριξη του προς την ομάδα από το δεύτερο κιόλας εντός έδρας παιχνίδι της με αντίπαλο τον Λεβαδειακό. Εκεί όπου βρέθηκαν κοντά στις 20.000 θεατές. Αν και με βάση τα επίσημα στοιχεία τα εισιτήρια που κόπηκαν ήταν 12.871, δηλαδη 4.137 περισσότερα από το περυσινό ντέρμπι εναντίον της πρωταθλήτριας ΑΕΚ στη Λεωφόρο (8.734).

Επίδοση όμως που φυσικά αποτελεί τη καλύτερη έως τώρα φετινή προσέλευση αλλά και την δεύτερη καλύτερη καταγράφοντας και την προσέλευση στα περσινά παιχνίδια του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο.

Χαρακτηριστικά πέρυσι μόνο στο ματς Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός βρέθηκε περισσότερος κόσμος απ' όσος βρέθηκε την Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Συγκεκριμένα στο ματς με τον "αιώνιο" αντίπαλο είχαν βρεθεί 13.715 θεατές με βάση τα εισιτήρια που είχαν κοπεί. Μάλιστα πέρυσι ούτε στα παιχνίδια με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ η προσέλευση ξεπέρασε τις 9.000 και η δεύτερη καλύτερη ήταν αυτή που σημειώθηκε στο ματς με τον ΠΑΣ.

Μετά και τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Λεβαδειακού την Κυριακή με 3-0 οι άνθρωποι του τριφυλλιού περιμένουν ακόμα περισσότερο κόσμο το Σάββατο το βράδυ και όπως είναι λογικό τα εισιτήρια που αναμένεται να κοπούν θα είναι περισσότερα και από το περσινό ντέρμπι με την ομάδα του Γιώργου Δώνη να κερδίζει το πρώτο φετινό της στοίχημα. Την στήριξη του κόσμου της.

ΤΑ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΥΣΙΝΗ ΣΕΖΟΝ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕΖΟΝ ΑΓΩΝΑΣ ΕΔΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
1. 2017-18 ΠΑΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΩΦΟΡΟΣ 13.715
2. 2018-19 ΠΑΟ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΟΑΚΑ 12.871
3. 2017-18 ΠΑΟ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΛΕΩΦΟΡΟΣ 10.620
4. 2017-18 ΠΑΟ-ΑΕΚ ΛΕΩΦΟΡΟΣ 8.734
5. 2017-18 ΠΑΟ-ΠΑΟΚ ΛΕΩΦΟΡΟΣ 8.649
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ