ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός αναζητά και άλλους τρόπους πίεσης στη Superleague

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα αντιδράσει και με άλλα μέσα στην καθυστερημένη έναρξη των πλέι οφ, προκειμένου να διαφυλάξει τα συμφέροντα της.

Η επιστολή που έστειλε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στη Superleague για την ημερομηνία της έναρξης των πλέι οφ ήταν το πρώτο μέτρο πίεσης. Η επιθυμία της διοίκησης είναι να διασφαλιστεί η ομάδα από τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν με τη μετάθεση των παιχνιδιών, κυρίως στο νομικό σκέλος.

Για αυτό, αναζητούνται και άλλοι τρόποι για να εκδηλωθεί η αντίθεση στην αδυναμία του Συνεταιρισμού να τηρήσει τους κανονισμούς, ώστε να κατοχυρωθεί ο Παναθηναϊκός έναντι πιθανών διεκδικήσεων που μπορεί να προβάλλει η Nova.

Πιθανώς να επιλεγεί η επίδοση εξωδίκου, για τη διασφάλιση των συμφερόντων της ΠΑΕ. Σίγουρα, στη συνεδρίαση της Δευτέρας (8/5) στο ΔΣ της Superleague, οι εκπρόσωποι του Τριφυλλιού θα ζητήσουν να καταγραφεί η θέση τους και θα απαιτήσουν να τηρηθεί η νομιμότητα.

Στο μεταξύ, αργά το βράδυ της Πέμπτης (04/05) οι διοικούντες πληροφορήθηκαν την πιθανότητα αναβολή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας. Εάν η αναβολή επιβεβαιωθεί, τότε δεδομένα θα οδηγήσει στη μεταφορά της έναρξης των πλέι οφ. Σε πρώτη φάση, δεν υπήρξε κάποιο σχόλιο, ωστόσο αναμένεται η τελική κατάληξη…

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ