ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον Χατζηθεοδωρίδη

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΝΤΒΕΡΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΝΤΒΕΡΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του αριστερού μπακ, Ηλία Χατζηθεοδωρίδη, ο οποίος δήλωσε ότι το Τριφύλλι είναι ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα του.

Η μεταγραφή του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη στον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε με το τυπικό σκέλος, που αφορά την ανακοίνωση της απόκτησης του για τρία χρόνια.

Ο νεαρός αριστερός μπακ προπονείται υπό τις οδηγίες του Δώνη από το Σάββατο, έπαιξε και στο φιλικό με την Αντβέρπ και η ανακοίνωση ήταν η επισημοποίηση για τη μετακίνηση του.

Μάλιστα ο 21χρονος ποδοσφαιριστής υπέγραψε το συμβόλαιο του με τους πράσινους στο ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή στο Τίλμπουργκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ηλία Χατζηθεοδωριδη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 3 χρόνια. Ο Χατζηθεοδωριδης, που αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ, ανήκε στην αγγλική Μπρέτφορντ από την οποία έμεινε ελεύθερος".

Ο Χατζηθεοδωρίδης έκανε την πρώτη δήλωση του ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Παναθηναϊκό. Πιστεύω ότι είναι μία πολύ καλή επιλογή για την καριέρα μου και για μένα ένα μεγάλο βήμα. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας που με εμπιστεύτηκαν.

Όλοι με υποδέχθηκαν πολύ θερμά. Στόχος μου είναι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, να παίζω σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιγνίδια μπορώ και να παλέψουμε για το πρωτάθλημα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ