ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ο Παναθηναϊκός αλλάζει σελίδα"

"Ο Παναθηναϊκός αλλάζει σελίδα"

Δελτίο Τύπου εξέδωσε ο Βλάσης Τσάκας εκ μέρους των Σαουδάραβων επενδυτών, τονίζοντας πως ο Παναθηναϊκός αλλάζει σελίδα με την αλλαγή του νόμου απόφαση που είναι αμετάκλητη.

Με δελτίο Τύπου που εξέδωσε και υπογράφει ο Βλάσης Τσάκας εκπροσωπώντας την πλευρά των Σαουδάραβων επενδυτών τονίζει πως ο Παναθηναϊκός αλλάζει σελίδα με την αλλαγή του νόμου.

Παράλληλα, αποχαιρετάει τους Υψηλά Προσκεκλημένους και κάνει λόγο για ικανοποίηση στις επαφές με την πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

" Αθήνα 19/12/2011


Έχουμε τη χαρά να αποχαιρετούμε τους Υψηλά Προσκεκλημένους μας μετά την ολιγοήμερη παραμονή τους στη Χώρα μας έχοντας αποκομίσει την απόλυτη ικανοποίηση τους για τις επαφές μας με την πλευρά Βαρδινογιάννη.

Η πρόθεση μας ξεκάθαρη: με την αλλαγή του Νόμου 2725/99 η συμμετοχή μας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι δεδομένη και αμετάκλητη.

Ο Παναθηναϊκός αλλάζει σελίδα με ένα πλάνο που θα ικανοποιήσει και τον πιο δύσπιστο οπαδό μας και αυτό θα ανακοινωθεί την ημέρα της επίσημης ανάληψης των ηνίων της ΠΑΕ.

Μέχρι και την ψήφιση του σχετικού Αθλητικού Νόμου δεν θα υπάρξει κάτι άλλο ανακοινώσιμο από την πλευρά μας και παρακαλώ αυτό να γίνει σεβαστό.

Ευχόμαστε από καρδιάς καλές γιορτές.

Βλάσης Τσάκας"


TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ