ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Ουζουνίδης θα μάθει σύντομα με ποιους συνεχίζει

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (SUPERLEAGUE)(ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (SUPERLEAGUE)(ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ EUROKINISSI

Ο Δεκέμβριος θα δείξει στον Μαρίνο Ουζουνίδη με πόσους και με ποιους ποδοσφαιριστές θα σχηματίσει τον Παναθηναϊκό του δεύτερου γύρου.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν είναι η μόνη που περιμένει την 1η Δεκεμβρίου, προκειμένου να διαπιστώσει αν και ποιοι ποδοσφαιριστές θα επιλέξουν την προσφυγή και θα διεκδικήσουν την ελευθερία τους. Το ίδιο αναμένει και ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο προπονητής του Τριφυλλιού τόνισε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ισοπαλία με τον Ατρόμητο ότι θέλει να προχωρήσει "με ένα γκρουπ που θα παλεύει και θα αποτελείται από μαχητές". Βασικά, που θα απαρτίζεται από τους ποδοσφαιριστές που θα αποφασίσουν να συνεχίσουν στον Παναθηναϊκό, παρά τις αντίξοες συνθήκες.

Ο Ουζουνίδης έχει μιλήσει με όλο το ρόστερ και έχει ρωτήσει τον καθένα ξεχωριστά για τις σκέψεις του. Ήδη, έχει χαρτογραφήσει τα πρόσωπα και έχει μία εικόνα για όσους τον έχουν διαβεβαιώσει ότι θα μείνουν και για όσους εκφράζουν προβληματισμό για το μέλλον τους και σκέφτονται τη μεταγραφή.

Βέβαια, συχνά τα λόγια απέχουν από τις πράξεις... Για αυτό, ο Ουζουνίδης περιμένει να θεμελιωθεί το δικαίωμα της προσφυγής στους παίκτες, για να μάθει ποιοι θα το χρησιμοποιήσουν. Εννοείται πως δεν πρόκειται να αντιδράσει, όμως θα πάρει τις τελικές αποφάσεις τους.

Ο 48χρονος κόουτς έκανε ότι μπορούσε για να συγκρατήσει την ομάδα ζητώντας υπομονή και ανοχή, αλλά ταυτόχρονα καταλαβαίνει τις ανησυχίες, κυρίως των ξένων. Ωστόσο, ο Ουζουνίδης υποστηρίζει διαρκώς ότι ο Παναθηναϊκός οφείλει να πάει μπροστά και θα το κάνει με αυτούς που θα μείνουν για να πολεμήσουν.

Στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ο Ουζουνίδης έδωσε ένα πρώτο δείγμα με τη χρησιμοποίηση των Διούδη, Ινσούα και Αυλωνίτη. Στα επόμενα ματς, θα δώσει και άλλες ευκαιρίες και θα αφήσει στον πάγκο αυτούς που έχουν στο μυαλό τους τον επόμενο προορισμό της καριέρας τους.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ