ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Ουζουνίδης έχει πείσει τον Μασούντ για Παναθηναϊκό

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ EUROKINISSI SPORTS

Η επιθυμία του Μαρίνου Ουζουνίδη να φέρει τον Σοτζέι Μασούντ στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως θα εκπληρωθεί σύντομα. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Ο διακαής πόθος του Μαρίνου Ουζουνίδη από το ελληνικό πρωτάθλημα είναι γνωστός: ο Σοτζέι Μασούντ. Ο 48χρονος προπονητής ήθελε να φέρει τον Ιρανό επιτελικό χαφ στον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο, όμως η μεταγραφή από τον Πανιώνιο δεν τελεσφόρησε.

Πλέον, όλα δείχνουν πως το καλοκαίρι οι δύο άνδρες θα συνεργαστούν ξανά… Ο Μασούντ μένει ελεύθερος και ο Ουζουνίδης φαίνεται πως τον έχει πείσει να φορέσει τη φανέλα με το "τριφύλλι".

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής θέλει να παίξει ξανά σε πρωταγωνιστικό επίπεδο, ξέρει πως στην ηλικία του δεν θα έχει πολλές ευκαιρίες και ο Παναθηναϊκός του προσφέρει τη δυνατότητα να διεκδικήσει τίτλους και να παίξει στην Ευρώπη.

Είναι γεγονός πως τον Ιανουάριο, ο Μασούντ είχε προβάλλει υψηλές απαιτήσεις για τα δεδομένα της «πράσινης» ΠΑΕ. Ωστόσο, έχει επιτευχθεί σύγκλιση στο οικονομικό και ο Ιρανός θα μετακομίσει από την πλατεία της Νέας Σμύρνης, στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Η προφορική συμφωνία δεν έχει αποτυπωθεί σε επίσημα έγγραφα, ακόμα. Επειδή ο Νίκος Λυμπερόπουλος αναμένει την οριστικοποίηση του μπάτζετ από τον Γιάννη Αλαφούζο, προτού κλείσει έναν ποδοσφαιριστή.

Επίσης, ο Ουζουνίδης δεν θα ήθελε να προκαλέσει αναστάτωση στον Πανιώνιο, μέσω αντιδράσεων που μπορεί να προκύψουν. Συνεπώς, η επισημοποίηση της υπόθεσης αναμένεται μετά τα playoffs.

Διάψευση από ΠΑΕ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διέψευσε ότι υπάρχει προφορική συμφωνία ή οποιαδήποτε είδους επαφή με τον Σοτζέι Μασούντ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ