ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η "αποδέσμευση" και η διάψευση για τον Στραματσόνι

Η "αποδέσμευση" και η διάψευση για τον Στραματσόνι
INTIME SPORTS

Ιταλική ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι ο Αντρέα Στραματσόνι έχει προβλέψει να θέσει όρο αποδέσμευσης από τον Παναθηναϊκό, κάτι που όμως διαψεύδεται από τη διοίκηση.

Λίγη ώρα μετά την υπογραφή του συμβολαίου του Αντρέα Σταματσόνι με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η ιταλική ιστοσελίδα fcinter1908.it παρουσιάζει έναν όρο που επιτρέπει στον 39χρονο να αποδεσμευτεί. Στο ρεπορτάζ της ισχυρίζεται ότι βάση των επίσημων εγγράφων, ο Ιταλός προπονητής μπορεί να αποχωρήσει ως ελεύθερος, εάν δεχτεί πρόταση από μία πολύ σημαντική ομάδα.

Πάντως, από τη διοίκηση διαψεύδουν την πληροφορία και τονίζουν ότι στο συμβόλαιο που υπογράφτηκε την Κυριακή (8/11), δεν περιλαμβάνεται αυτός ο όρος ή κάποιος παρεμφερής.

Επιπροσθέτως, εάν κάποια στιγμή ο Ιταλός επιθυμεί να φύγει από την Ελλάδα, δεν έχει παρά να παραιτηθεί και να επιστρέψει στην πατρίδα του. Για αυτό δεν έχει κανένα νόημα να προβλέψει έναν όρο που επί της ουσίας, δεν του χρειάζεται.

Αντίθετα, στις συζητήσεις έδειξε με όλους τους τρόπους την επιθυμία του να συνεργαστεί με τον Παναθηναϊκό και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία. Κάτι που μέτρησε πάρα πολύ στην επιλογή του Αλαφούζου, Φύσσα, Βόκολου. Άλλωστε, εάν ο Στραματσόνι ήθελε να μείνει στη Serie A, θα αποδεχόταν την πρόταση της Βερόνα, που του κατατέθηκε το Σάββατο (7/11), μία ημέρα πριν υπογράψει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ