ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Νταμπίζας θα εξαντλήσει τα περιθώρια για τον Κόντε

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / SUPERLEAGUE/ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΚΟΝΤΕ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / SUPERLEAGUE/ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΚΟΝΤΕ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ρήτρα εξαγοράς που δεν καλύφθηκε, το συμβόλαιο του Πέδρο Κόντε που λήγει σε ένα χρόνο και το "ΟΚ" του Αλαφούζου. Το Sport24.gr εξηγεί πώς ο Παναθηναϊκός μπορεί να αποκτήσει τον επιθετικό του ΠΑΣ.

Εξαρχής, η απόκτηση του Πέδρο Κόντε αποτελεί μία πολύ δύσκολη υπόθεση για τον Παναθηναϊκό. Αλλά ο Νίκος Νταμπίζας δεν θα άρχιζε την προσπάθεια, αν δεν ήταν πεπεισμένος ότι έχει πιθανότητες επιτυχίας. Ο παλαίμαχος αμυντικός θεωρεί ότι έχει τα περιθώρια για να ντύσει στα πράσινα τον Ισπανό επιθετικό και θα το επιχειρήσει.

Το πρώτο δεδομένο είναι ότι στο συμβόλαιο του Κόντε με τον ΠΑΣ Γιάννινα προβλέπεται ρήτρα εξαγοράς 900.000 ευρώ. Αν ο Νταμπίζας είχε να πληρώσει το αντίτιμο, τότε δεν θα διαπραγματευόταν. Από την άλλη, αν δεν είχε το "ΟΚ" του Γιάννη Αλαφούζου για να διαθέσει ένα ποσό, δεν θα έμπαινε στο κόπο να επικοινωνήσει με τον Γιώργο Χριστοβασίλη.

Στη διάρκεια του καλοκαιριού καμία ομάδα δεν έδειξε τη διάθεση να αποκτήσει τον Κόντε εξαγοράζοντας τη ρήτρα. Επιπροσθέτως, η συνεργασία του Κόντε με τον ΠΑΣ Γιάννινα λήγει τον Ιούνιο του 2019 και ο Ισπανός στράικερ δεν θα την επεκτείνει, επιθυμώντας να εξαργυρώσει τις επιδόσεις του στη Superleague. Άρα, αν ο Χριστοβασίλης δεν πουλήσει τώρα τον ποδοσφαιριστή, τότε είναι απίθανο να τα καταφέρει τον Ιανουάριο, ενώ ο Κόντε θα έχει το δικαίωμα να υπογράψει άλλο συμβόλαιο ως ελεύθερος...

Σε αυτό το σημείο θα "πατήσει" ο Νταμπίζας, προκειμένου να κλείσει τη μεταγραφή του Κόντε στον Παναθηναϊκό. Προφανώς, ο Χριστοβασίλης θα ακολουθήσει τη δική του τακτική, με σκοπό να αποκομίσει το μεγαλύτερο κέρδος. Ωστόσο, οι δύο πλευρές έχουν αμοιβαίο όφελος να καταλήξουν σε έναν συμβιβασμό...

Εξυπακούεται πως τα διαπραγματευτικά ατού του Νίκου Νταμπίζα θα αυξηθούν, αν στο ενδιάμεσο έχει την έγκριση του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ για την υπέρβαση στο οικονομικό. Ωστόσο, ακόμα και χωρίς αυτή, θα εξαντλήσει τις πιθανότητες για να φέρει τον Πέδρο Κόντε στο "Γεώργιος Καλαφάτης", παρότι κάτι τέτοιο φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο υπό τις παρούσες συνθήκες.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ