ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός περιμένει για φορ το "ξεφόρτωμα" της Αγγλίας μετά τις 9 Αυγούστου

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΙΛΜΠΟΥΡΓΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Νταμπίζας EUROKINISSI SPORTS

Το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου στην Premier League και στην Championship στις 9 Αυγούστου περιμένου μεταξύ άλλων Νταμπίζας και Δώνης για τη θέση του σέντερ φορ του Παναθηναϊκού, καθώς οι αγγλικές ομάδες θα αρχίσουν να... "ξεφορτώνουν"

Εξετάζουν τις προτάσεις που έχουν στα χέρια τους, αλλά παράλληλα περιμένουν και το... "ξεφόρτωμα" των αγγλικών ομάδων από τις 9 Αυγούστου και μετά ο Νίκος Νταμπίζας και ο Γιώργος Δώνης για τη θέση του σέντερ φορ στον Παναθηναϊκό.

Το τελευταίο δεκαήμερο ο τεχνικός διευθυντής των «πράσινων» έχει χαμηλώσει στη λίστα του τα ονόματα των Γκαλαμπίνοφ και Πέκχαρτ κι έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον του στην (πολύ γνώριμη προς αυτόν και τον Δώνη) αγορά της Αγγλίας. Ποντάροντας σε μία «ιδιαιτερότητα» που έχει η εφετινή Premier League αλλά και η Championship. Την ολοκλήρωση των μεταγραφών την επόμενη Πέμπτη, 9 Αυγούστου. Ήταν μια απόφαση που είχαν πάρει από κοινού οι αγγλικές ομάδες και εφαρμόζεται εφέτος για πρώτη φορά. Μετά την 9η Αυγούστου μεταγραφές τέλος για την Premier League, ενώ στις κατώτερες (επαγγελματικές) κατηγορίες δικαίωμα για ενίσχυση στο έμψυχο δυναμικό θα έχουν οι ομάδες μόνο για ελεύθερους παίκτες.

Σε οκτώ μέρες από σήμερα οι σύλλογοι του «Νησιού» θα έχουν οριστικοποιήσει τη δομή των ρόστερ τους και θα έχουν ξεκαθαρίσει ποιοι φορ θα «κοπούν» και θα μπουν στις transfer lists για πωλήσεις, δανεισμούς και αποδεσμεύσεις. Αυτό περιμένουν και οι Νταμπίζας - Δώνης κάνοντας ήδη τη σχετική προεργασία μέσω βρετανικών γραφείων μάνατζερ. Το μπάτζετ για τον σέντερ φορ θα είναι περίπου 350.000 ευρώ, είτε για απευθείας συμβόλαιο προς τον παίκτη, είτε για κάλυψη μέρους των αποδοχών του, εφόσον προκριθεί εντέλει η επιλογή δανεισμού. Κάτι που είναι αρκετά πιθανό...


TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ