ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Μυστακίδης σκέφτεται την παραμονή στον Παναθηναϊκό

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ /  EUROKINISSI)
Μυστακίδης EUROKINISSI SPORTS

Η παραμονή του Γιάννη Μυστακίδη έμοιαζε με χαμένη υπόθεση, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει ξανά πιθανότητες να τον κρατήσει.

Αρχικά, ο Γιάννης Μυστακίδης ήταν αποφασισμένος να διεκδικήσει την επιστροφή του στην Τούμπα, παίρνοντας μέρος στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Ωστόσο, κάτι μεσολάβησε και πλέον ο 24χρονος επιθετικός σκέφτεται την παραμονή του στην Αθήνα.

Δεν είναι ξεκάθαρο εάν ο Μυστακίδης μίλησε με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και ενημερώθηκε ότι βρίσκεται χαμηλά στις επιλογές του ή αν έβγαλε το σχετικό συμπέρασμα από τις μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ. Το σημαντικό είναι ότι ο Μυστακίδης θεωρεί πως στον Παναθηναϊκό θα έχει χρόνο συμμετοχής και δεν θα κάτσει στον πάγκο.

Εξυπακούεται ότι ο Νταμπίζας και ο Δώνης θα τον ήθελαν στο ρόστερ. Διότι εκτιμούν τον Μυστακίδη για τις ικανότητες του και επειδή δεν έχουν την πολυτέλεια να τον αντικαταστήσουν, ένεκα των περιορισμών. Από εκεί και πέρα, δεν εξαρτάται μόνο από τους ίδιους...

Ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να αναζητήσουν μία φόρμουλα στο οικονομικό. Σίγουρα ο Δικέφαλος του Βορρά δεν προτίθεται να πληρώσει εξ' ολοκλήρου έναν ποδοσφαιριστή για να ενισχύσει το Τριφυλλιού. Επιπροσθέτως, με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της "πράσινης" ΠΑΕ σε αβεβαιότητα, ακόμα δεν μπορεί να γίνει συγκεκριμένη πρόταση.

To Μundial έρχεται στο mail σου! Κάνε εγγραφή στο newsletter του SPORT 24 για να μαθαίνεις καθημερινά ό,τι συμβαίνει στα γήπεδα της Ρωσίας!

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ