ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Μπεργκ δήλωσε άγνοια για τα Εμιράτα

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ ρωτήθηκε από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού σχετικά με την Αλ Αΐν και δεν ήξερε το παραμικρό.

Παρά τα πολλά δημοσιεύματα, μέχρι στιγμής ο Παναθηναϊκός δεν έχει δεχτεί κάτι επίσημο για τον Μάρκους Μπεργκ. Πέραν μερικών ερωτήσεων στον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, δεν υφίσταται κάτι περισσότερο και δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις ώστε ο Σουηδός στράικερ να πάρει μεταγραφή.

Βέβαια, τα συνεχόμενα tweets από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, προκάλεσαν την περιέργεια των ανθρώπων του Τριφυλλιού. Για αυτό, ρώτησαν τον Μπεργκ σχετικά, στο πλαίσιο της επικοινωνίας που διατηρούν μαζί του.

Η απάντηση του Μπεργκ ήταν ότι δεν γνωρίζει κάτι και πως του έχει προκαλέσει εντύπωση η επιμονή των Αράβων. Στο ζήτημα δεν δόθηκε συνέχεια, εφόσον δεν υπάρχει λόγος και όλα παραμένουν σε φιλολογικό επίπεδο.

Για τη διοίκηση του Παναθηναϊκού η κατάσταση είναι ξεκάθαρη… Στο συμβόλαιο του Μπεργκ προβλέπεται ρήτρα εξαγοράς και όποια ομάδα θέλει τον Μπεργκ, πρέπει να την καλύψει. Διαφορετικά, δεν πρόκειται να μπει στη διαδικασία να συζητήσει για λιγότερα χρήματα.

Προς το παρόν, ο Μπεργκ απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένεια του, μετά από μία επίπονη σεζόν. Ο 30χρονος στράικερ θα έχει έξτρα άδεια για να ανακτήσει τις δυνάμεις του, αφού το περσινό καλοκαίρι δεν ξεκουράστηκε, ενώ το επόμενο ενδέχεται να έχει εκ νέου υποχρεώσεις με τη Σουηδία, στο Παγκόσμιο Κυπέλλου του 2018.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ