ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Μπεργκ δεν περίμενε τόσο μεγάλο αντίκτυπο

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ αιφνιδιάστηκε με την κινητοποίηση που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του. Διαβάστε στο Sport24.gr τι έλεγε σε συμπαίκτες και διοικητικά στελέχη.

Οι διαδοχικές δηλώσεις του Μάρκους Μπεργκ στη Nova και στην Aftonbladet δεν αφήνουν περιθώρια παρερμηνείας… Ο Σουηδός ανησυχεί για την ανταγωνιστικότητα του Παναθηναϊκού εν όψει της επόμενης σεζόν και μελλοντικά, ίσως να προτιμούσε την αποχώρηση από το να συνεχίσει σε μία ομάδα με χαμηλούς στόχους.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι φεύγει… Αυτό διευκρίνιζε ο 30χρονος επιθετικός μιλώντας στους συμπαίκτες του στη χτεσινή προπόνηση. Ο Μπεργκ ρωτήθηκε για τις προθέσεις του και απάντησε ότι δεν εννοεί τίποτα περισσότερο απ’ όσα δήλωσε.

"Δεν είπα ότι θέλω να φύγω. Απλώς, θέλω δυνατό τον Παναθηναϊκό και θέλω να πάμε καλά. Αυτό με απασχολεί" ανέφερε ο Μπεργκ, ο οποίος δεν περίμενε ότι θα προκαλούσε τόση κινητοποίηση στους φίλους του Τριφυλλιού. Μάλιστα, εξέφραζε την έκπληξη του για την επιρροή που ασκεί στην καθημερινότητα του Παναθηναϊκού.

Δεν είναι υπερβολή πως το διαδίκτυο γέμισε από μηνύματα των οπαδών, οι οποίοι τον καλούσαν να μην φύγει από τη χώρα μας. Ο Μπεργκ παραδέχτηκε πως βιώνει πρωτόγνωρες καταστάσεις και δεν φαντάστηκε ούτε στο ελάχιστο τι θα επακολουθούσε.

Ο Μπεργκ μίλησε και με στελέχη της διοίκησης, τα οποία θέλησαν να μάθουν εάν συμβαίνει κάτι. Ο ποδοσφαιριστής ήταν σαφής ότι με όσα πράγματα θεωρεί ότι πρέπει να αλλάξουν, αλλά επανέλαβε ότι δεν εκδήλωσε τάσεις φυγής. Αυτή τη στιγμή στην ΠΑΕ δεν υπάρχει ενημέρωση από ομάδα του εξωτερικού ότι σκοπεύει να καλύψει τη ρήτρα του Σουηδού και όλα μένουν σε φιλολογικό επίπεδο.

Ανάλογες απαντήσεις έδινε και η Ζοζεφίν σε όσους τη ρωτούσαν. Η σύζυγος του Μπεργκ τόνιζε ότι η οικογένεια της περνάει καλά στην Αθήνα και δεν σχεδιάζουν να μετακομίσουν. Όμως, εξηγούσε ότι τα επαγγελματικά του Μπεργκ είναι απρόβλεπτα και δεν μπορεί να μιλήσει με απόλυτη σιγουριά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ειδοποίησε τους Ουζουνίδη, Λυμπερόπουλο ο Αλαφούζος
Μπεργκ: "Υπάρχει κατάσταση αβεβαιότητας στον Παναθηναϊκό"
Ενδιαφέρον της Μάλαγα για Μπεργκ
Πρώτη φορά "μπροστάρης"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ