ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Μολέντο θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ροντρίγκο Μολέντο διαβεβαίωσε τον Μαρίνο Ουζουνίδη ότι θα σεβαστεί τις υποχρεώσεις του απέναντι στον Παναθηναϊκό. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Φαίνεται πως μένει Αθήνα μέχρι νεοτέρας ο Ροντρίγκο Μολέντο... Ο Βραζιλιάνος αμυντικός αναμένεται να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, αφού τουλάχιστον στην παρούσα φάση, δεν έχει προκύψει ικανοποιητική πρόταση για την αγορά των δικαιωμάτων του από την Ιντερνασιονάλ, τη Μπεσικτάς ή άλλη ομάδα από το εξωτερικό.

Ο Μολέντο συζήτησε με τον Ουζουνίδη και τον διαβεβαίωσε πως θα συμπεριφερθεί επαγγελματικά, από τη στιγμή που θα διατηρηθεί στο ρόστερ. Ο 30χρονος στόπερ δεν σκοπεύει να δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα, μετά την άρνηση του να αγωνιστεί στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής των play offs με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Ουζουνίδης ζήτησε από τον Μολέντο να είναι απολύτως σίγουρος για τα λεγόμενα του, διότι πρόκειται να καταλήξει στις επιλογές του για την άμυνα. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού επανέλαβε ότι θέλει να έχει παίκτες που θα είναι προσηλωμένοι στις υποχρεώσεις του Τριφυλλιού και όχι κάποιον ο οποίος θα σκέφτεται τη μεταγραφή του.

Οπότε, από τη συνομιλία των δύο ανδρών προκύπτει ότι ο Μολέντο θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και θα εξαντλήσει το συμβόλαιο του. Το οποίο ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου του 2018, δηλαδή σε 12 μήνες.

Αναφορικά με την επέκταση και την αναπροσαρμογή που είχε προτείνει ο Λυμπερόπουλος στον μάνατζερ του Μολέντο, πριν παραιτηθεί, η πρόταση παραμένει σε ισχύ από τη διοίκηση. Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος δεν άφησε να εννοηθεί ότι θα την αποδεχτεί και το ζήτημα θα παραμείνει σε εκκρεμότητα προς το παρόν.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ