ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ο Μολέντο περιμένει το Ok του Παναθηναϊκού για Ιντερνασιονάλ"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με βραζιλιάνικα ΜΜΕ ο Ροντρίγκο Μολέντο περιμένει τη συγκατάθεση του Παναθηναϊκού, ώστε να επιστρέψει στην Ιντερνασιονάλ. "Η καθυστέρηση στις πληρωμές οδηγεί στην... ελευθερία", υποστηρίζουν οι Βραζιλιάνοι.

Ιντερνασιονάλ και Ροντρίγκο Μολέντο έχουν συμφωνήσει ώστε ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού να επιστρέψει στην "κολοράντο" σύμφωνα με βραζιλιάνικα ΜΜΕ. Άλλωστε, όπως επισημαίνει το ρεπορτάζ της "UOL Esporte", ο Μολέντο βρίσκεται στο Πόρτο Αλέγκρε για διακοπές και σε διαρκή επαφή με την ομάδα της πόλης.

Η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι "η καθυστέρηση στης πληρωμές στον Παναθηναϊκό και το χρέος προς τον ποδοσφαιριστή οδηγούν στην... ελευθερία καθώς έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018", τονίζοντας ταυτόχρονα ότι "αυτή τη στιγμή μόνο μια ανακοίνωση χωρίζει την επισημοποίηση της συμφωνίας".

Το δημοσίευμα της "UOL Esporte" εκτιμά ότι οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί ανάμεσα στον Βραζιλιάνο αμυντικό και τον Παναθηναϊκό είναι υπέρ της αποδέσμευσής του (ως ελεύθερος) και της επιστροφής του στην Ιντερνασιονάλ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ