ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Μολέντο δεν έχει πάρει τις αποφάσεις του

Ο Μολέντο δεν έχει πάρει τις αποφάσεις του
Μολέντο INTIME SPORTS

Ο Μολέντο δεν έχει συμφωνήσει με την Ιντερνασιονάλ, ούτε έχει αποφασίσει να μείνει στον Παναθηναϊκό. Διαβάστε στο Sport24.gr για το πώς έχει διαμορφωθεί η κατάσταση με τον Βραζιλιάνο.

Η σεναριολογία με τον Ροντρίγκο Μολέντο συνεχίζεται καθημερινά στη Βραζιλία και τα τοπικά ΜΜΕ θεωρούν θέμα χρόνου την ανακοίνωση της απόκτησης του από την Ιντερνασιονάλ. Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, ο ποδοσφαιριστής θα ανακοινωθεί το αργότερο την επόμενη εβδομάδα.

Ωστόσο, στον Παναθηναϊκό δεν συμμερίζονται αυτή την αισιοδοξία... Αντίθετα, όπως τονίζουν δεν έχουν κάτι νεότερο από την Ιντερνασιονάλ, ούτε από τον Μολέντο. Ο Βραζιλιάνος έχει συμβόλαιο και στις 26 Ιουνίου υποχρεούται να παραστεί στην έναρξη της προετοιμασίας.

Επιπλέον, ο Λυμπερόπουλος κατέθεσε στον 30χρονο στόπερ πρόταση για την επέκταση της συνεργασίας τους έως τον Ιούνιο του 2020 με αναπροσαρμογή των αποδοχών του. Ο Μολέντο ζήτησε λίγο χρόνο να την εξετάσει και ο τεχνικός διευθυντής αναμένει την απάντηση του.

Είναι σαφές πως η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση... Ούτε ο Μολέντο έχει φύγει από τον Παναθηναϊκό, ούτε έχει οριστικοποιηθεί η παραμονή του. Ο ποδοσφαιριστής αμφιταλαντεύεται για την απόφαση και φυσικά, πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά το Τριφύλλι, που αξιώνει περί τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Πάντως, η ΠΑΕ φρόντισε να εξοφλήσει τις οφειλές της προς τον Μολέντο, ώστε να μην βρεθεί εκτεθειμένη σε ενδεχόμενο προσφυγής. Επιπλέον, ακόμα δεν έχει επιβληθεί πρόστιμο στον Βραζιλιάνο, για την επιλογή του να μην ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Προς το παρόν, ο Μολέντο ξεκουράζεται στο Πόρτο Αλέγκρε και ασχολείται με τα οικογενειακά ζητήματα που τον απασχολούν και που ίσως επηρεάσουν την κρίση του αναφορικά με την καριέρα του.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ