ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ο Μέλο θα πάει σε πιο υποβαθμισμένο πρωτάθλημα"

"Ο Μέλο θα πάει σε πιο υποβαθμισμένο πρωτάθλημα"
Μέλο

Ο Φελίπε Μέλο έχει αποφασίσει να φύγει από την Ίντερ και κατανοεί ότι θα συνεχίσει την καριέρα του σε πιο χαμηλό επίπεδο από τη Serie A.

Ο Μάτο Γιάγιαλο έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του Αντρέα Στραματσόνι, όμως ο πόθος του Ιταλού είναι ο Φελίπε Μέλο. Ο Βραζιλιάνος έχει αποφασίσει να φύγει από την Ίντερ, όπως παραδέχτηκε ο ατζέντης του, αλλά δεν εξετάζει την προοπτική της Ελλάδας...

Ο μάνατζερ του 33χρονου αμυντικού χαφ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του "La Banda de Radio Esport" και αναφέρθηκε στις προθέσεις του πελάτη του.

"Ο Φελίπε Μέλο έχει συμβόλαιο με την Ίντερ για 1,5 χρόνο ακόμα, αλλά ψάχνει για άλλα πράγματα για το μέλλον του, αλλά δεν σκέφτεται τη Βαλένθια" ανέφερε ο εκπρόσωπος του Μέλο.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: "Ο Φελίπε θέλει να αγωνιστεί σε ένα πρωτάθλημα δεύτερης ταχύτητας. Εάν φύγεις από την Ίντερ, θα πας σε ένα χαμηλότερο επίπεδο, γιατί τα έχεις κατακτήσει όλα και ξέρει ότι δεν μπορείς πλέον να ανταποκριθεί στο πιο απαιτητικό ποδόσφαιρο".

Πάντως, απέκλεισε την επιλογή της Βαλένθια γιατί ο Μέλο θέλει πιο υποβαθμισμένο πρωτάθλημα: "Για οικονομικούς λόγους, η Βαλένθια δεν είναι επιλογή μας, αλλά η θέληση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι 33 ετών και ψάχνει για κάτι νέο. Για παράδειγμα, να γυρίσει στην πατρίδα του ή να πάει σε ένα λιγότερο γνωστό πρωτάθλημα".

Το ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι ο Μέλο θέλει να πάει στην Κίνα ή στο Κατάρ, γιατί έχει δεχτεί δελεαστικές προσφορές. Όσο για την πρόταση του Παναθηναϊκού, δεν φαίνεται να απασχολεί άλλο τον ποδοσφαιριστή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ